Record mondial – Romania detine fotografia cu cele mai multe zambete de copii, realizata de Asociatia Telefonul Copilului si Romtelecom

Please select a featured image for your post

Asociatia Telefonul Copilului si Romtelecom au adus Romaniei un record mondial prin realizarea „Fotografiei cu cele mai multe zambete de copii”. Aceasta performanta a fost omologata de World Records Academy. In „Fotografia cu cele mai multe zambete” apar peste 580 de copii care, in luna octombrie a anului trecut, au venit sa sarbatoreasca alaturi de Asociatia Telefonul Copilului si Romtelecom, cei zece ani de parteneriat in operarea liniei gratuite 116 111 destinata protectiei drepturilor copiilor in Romania.

Citeste si:  Centrul Regional Sud-Est European de Transfuzie Sanguina, inaugurat la Oradea

Pentru a marca cele peste 30.000 de cazuri solutionate de Asociatia Telefonul Copilului impreuna cu autoritatile abilitate, cei peste 580 de copii prezenti la eveniment au zambit in grup camerei foto.

„In fiecare zi suntem intr-o competitie pentru a schimba in bine viata cat mai multor copii. Alaturi de Romtelecom, de zece ani luptam din ce in ce mai indarjiti in aceasta cursa. Recunoasterea recordului de World Records Academy reprezinta pentru noi o incununare a ceea ce pot insemna eforturile noastre – zambete infinite. Mai avem, insa, un plan: vrem sa doboram recordul la cei mai multi copii fericiti”, a declarat Catalina Florea, Director Executiv al Asociatiei Telefonul Copilului.

Citeste si:  Slabirea dupa nastere

„Lucrurile in urma carora poti sa te uiti cu bucurie si cu sentimentul ca ai facut ce trebuia sunt cele mai valoroase si ne bucura ca Romtelecom a putut contribui la cauza copiilor din Romania. Ne bucuram ca prin omologarea acestui record avem inca o amintire frumoasa pentru a marca cei 10 ani de parteneriat”, a spus Cristina Popescu, Director Comunicare Romtelecom.

Citeste si:  Situatii conflictuale cu adolescentii


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.