Reintinerirea pielii si tratarea cicatricilor cu durere minima, mai putine urme pe piele si recuperare rapida

Dermapen, dispozitivul inovator sub forma de stilou ce foloseste ace detasabile de unica folosinta pentru a reda pielii tineretea mult dorita si pentru a trata cicatricile este acum disponibil si in Romania. Fie ca vorbim de cicatrici de acnee, post-operatorii, atrofice, post-varsat de vant sau despre imbunatatirea calitatii pielii cum ar fi ridurile, porii dilatati si chiar vergeturile, toate acestea se pot trata prin Dermapen, tratamentul non-invaziv pe care ti-l poti permite.

Daca pana acum alternativele moderne de reintinerire a pielii s-au dovedit aproape inaccesibile pentru o buna parte a populatiei, Dermapen se adreseaza exact acestei categorii. In timp ce aceste tratamente ajung si pana la 700 euro/ sedinta si chiar 2.000 euro/ sedinta, in functie de zona tratata, o sedinta cu Dermapen variaza intre 100 si 150 de euro.

Citeste si:  Alocatia pentru copii

Cum functioneaza?

Dermapen are forma unui stilou dotat cu un cordon de electricitate la capat, care foloseste ace de unica folosinta care sunt introduse in piele la diferite adancimi. Ceea ce diferentieaza Dermapen de predecesorii sai consta in vibratiile de care dispune, ce reduc senzatia de durere.

„Vibratiile ajuta la pacalirea senzatiei dureroase, intrucat cele doua impulsuri actionate simultan induc in eroare creierul, care nu apuca sa proceseze ambele informatii, iar durerea devine foarte usor de suportat. Astfel, prin aceste intepaturi simultane, se produce o reactie de inflamatie care duce la producerea de colagen in piele si automat la o reintinerire a acesteia”, a explicat Andreea Iftimie, medic estetician si manager al companiei See.Try.Buy, distribuitor Dermapen.

Citeste si:  Pernele nu mai sunt doar pentru dormit

Avantajul Dermapen fata de alte dispozitive cu role si ace, consta in posibilitatea reglarii vitezei si adancimii la care sunt introduse acele, respectiv de la 0,5 mm la 2,5 mm. Aceste dispozitve sub forma de role pe care sunt dispuse acele se misca in piele si traseaza un semicerc, producand astfel o taiere a pielii in zona de intrare si cea de iesire, ceea ce transforma acest tratament intr-unul traumatizant. In plus, cu Dermapen nu exista sanse de infectie, intrucat acele sunt sterile si de unica folosinta si nu exista nici efecte secundare. Fiind un tratament mai rapid, este si mai putin dureros.

Citeste si:  Remedii naturale pentru arsurile solare

Ce trateaza?

Dermapen este indicat pentru rejuvenarea si liftingul pielii, ameliorarea ridurilor fine si a porilor dilatati si chiar a vergeturilor sau pentru tratarea cicatricilor de acnee, atrofice, post-operatorii, post-varsat de vant. Numarul de sedinte indicat difera in functie de locul tratat intre 3 si 8.

Sursa: Comunicat de presa See.Try.Buy


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.