Roche Romania Diagnostics Division sarbatoreste doi ani in Romania

Please select a featured image for your post

Roche Romania Diagnostics Division marcheaza in acest an doi ani de prezenta pe piata din Romania. Cu aceasta ocazie, a fost organizat la Bucuresti un eveniment de presa la care au participat dl. Marcel Gmuender, Head of EMEA Subregion 1, Roche Diagnostics, alaturi de dl. Harald Wolf, Country Manager Roche Romania Diagnostics Division si dna. Dr. Mihaela Badea, Managing Director la Micomi.

In anul 2010, Divizia de Diagnostic a Roche Romania a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri cu 10.2 %, comparativ cu anul 2009, la 86.9 milioane lei, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata. Toate cele cinci domenii de activitate ale diviziei au contribuit la cresterea vanzarilor, dar s-au remarcat in mod special arii precum Imunologia, Coagularea, Chimia clinica si Biologia Moleculara (Cercetare), care au adus o crestere a vanzarilor de 14%.

Citeste si:  Academia Aesculap intra si in Romania

In anul 2010, au fost lansate teste si aparatura de diagnostic pentru boli infectioase, coagulare, boli cardiovasculare, diabet, precum si instrumente pentru institutele de cercetare. De asemenea, au fost incheiate parteneriate cu o serie de spitale si clinici private, ce au inclus dotarea a doua laboratoare complet automatizate, de mare capacitate, cu echipamente de inalta calitate si un concept inovator de ansamblu.

Citeste si:  Cum reducem riscul de fracturi la persoanele varstnice?

Harald Wolf, Country Manager al Roche Romania Diagnostics Division, a declarat cu privire la rezultatele Diviziei in anul 2010: „2010 a fost primul an complet de activitate a Diviziei de Diagnostice pe piata din Romania. A fost un an in care ne-am consolidat echipa si portofoliul si ne bucuram ca am reusit sa stabilim relatii de colaborare solide cu partenerii nostri. Speram ca si pe viitor sa pastram trendul initial si sa avem o evolutie pozitiva”.

Pentru anul 2011, Roche Romania Diagnostics Division estimeaza o cifra de afaceri in jurul a 90 milioane lei, pe fondul lansarii de noi produse, dezvoltarii sistemului privat de sanatate si ca urmare a programelor de screening ce vor fi derulate de Ministerul Sanatatii.

Citeste si:  Curele de slabire, inutile si riscante pentru majoritatea oamenilor

„In acest an vom lansa noi reactivi si echipamente oferite de Ventana Medical System, companie membra a Grupului Roche, propunand astfel un flux de testare complet automatizat in laboratoarele de anatomopatologie si permitand diagnosticarea standardizata si mai rapida a multor maladii intre care cancerul de san, gastric, pulmonar, colorectal, melanomul malign sau limfoamele”, a continuat Harald Wolf.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.