Rock pentru Viata! Concert caritabil pentru construirea noului Spital Marie Curie

Please select a featured image for your post

Pe 1 iunie, de Ziua Copilului, in Piata Constitutiei, Fundatia Salvati-va Ingerii va organiza un concert caritabil in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti si cu sprijinul Fundatiei Vodafone Romaniei. Mihai Marginean, Les Elephants Bizzares, Vunk, Sarmalele Reci, Taxi, Vita de Vie, VH2, Compact, Proconsul, Bere Gratis, Voltaj, Stefan Banica Jr. , Iris, Dida Dragan si Corul Allegretto se vor reuni intr-un concert special, intitulat Rock pentru Viata, pentru a sprijini initiativa Salvati-va Ingerii de strangere de fonduri destinata construirii noului spital de pediatrie Marie Curie.

Citeste si:  Acupunctura si exercitiul, eficiente in sindromul ovarelor polichistice

Noul spital va fi amplasat pe un teren aflat in proprietatea Primariei Sectorului 4 si dat in folosinta Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Maria Sklodowska Curie. Este vorba de constructia unui ansamblu spitalicesc format dintr-un corp de spital in conexiune cu spitalul actual, cu 274 de paturi, un centru de cercetari medicale si un centru de conferinte, un hotel pentru parinti si un restaurant pentru parinti si corpul medical.

Citeste si:  "Boala inimilor frante": o boala care ameninta femeile dupa menopauza

Corpul de spital va include urmatoarele sectii de spitalizare: bloc operator ortopedie, chirurgie toracica si oncologica, chirurgie neonatala, neurochirurgie, cardiochirurgie, sectie de ATI, laborator cateterism cardiac, sectie de hematologie, oncologie si transplant medular, radioterapie, sectie imagistica si radiologie, sectie laborator clinic si farmacie clinica.

„Dorim sa oferim conditii de lucru deosebite medicilor cu adevarat pregatiti sa practice cea mai frumoasa meserie, intr-un respect fata de actul medical si fata de pacientii nostri”, a afirmat dr. Catalin Cirstoveanu, coordonatorul proiectului.

Citeste si:  Donatie medicala de 10.500 EUR in beneficiul refugiatilor din Romania

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.