S-a incheiat cea de-a XXII-a editie a Expozitiei Internationale ROMMEDICA

Please select a featured image for your post

In perioada 24 – 27 aprilie 2012, la ROMEXPO – Pavilioanele C1 si C2, a avut loc cea de-a XXII-a editie a celui mai important eveniment adresat specialistilor din domeniul medical si farmaceutic, targul ROMMEDICA.

Evenimentul a reunit aproximativ 90 de companii, reprezentanti ai sistemului de sanatate atat din mediul public, cat si din cel privat, care au venit in intampinarea cadrelor specializate cu o bogata oferta de tehnologie si aparatura destinata facilitarii si imbunatatirii actului medical.

Tematica sub care s-a desfasurat editia ROMMEDICA din acest an a vizat sectoarele:

Citeste si:  Andrologie si sterilitate masculina: azoospermia

electro-medicina
chirurgie
medicina de urgenta
echipamente si dotari pentru spitale si clinici
medicina de recuperare
produse farmaceutice
IT & C medical
oftalmologie si componente optice
aparatura de laborator
servicii medicale
finantare si leasing
estetica medicala, infrumusetare si fitness
publicatii de specialitate

Pe toata perioada expozitiei, publicul vizitator a avut posibilitatea de a participa la prezentarile sustinute la standurile companiilor participante precum si la evenimentele conexe pregatite de catre organizatori si partenerii sai: conferinte, seminarii, mese rotunde si workshop-uri special concepute pentru a facilita accesul direct la informare si networking cu reprezentantii companiilor producatoare si importatoare de aparatura de profil.

Citeste si:  Foamea, apetitul si poftele

Prin deschiderea dialogului dintre diferitele discipline medicale prezente la targ, evenimentul a urmarit sa ofere o mai buna informare asupra interventiilor si aparaturii de ultima generatie destinate sa gestioneze mai usor anumite probleme de sanatate publica.

ROMMEDICA este un eveniment organizat de catre ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si cu sprijinul Colegiul Medicilor din Romania.

ROMTHERM 2012

Citeste si:  Nasterea sub apa – avantaje si dezavantaje

In aceeasi perioada cu Targul International de Medicina si Farmacie, in Pavilioanele C4 si C5 din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO, s-a desfasurat Expozitia Internationala pentru echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, ROMTHERM 2012.

Acest eveniment, devenit deja traditie pentru ROMEXPO, a ajuns la cea de a XVII-editie si a reunit 93 de companii specifice domeniului aparaturii de control si reglaj termic, inregistrand un numar de aproximativ 4.000 vizitatori.

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-urile dedicate evenimentelor: www.rommedica.ro si www.romtherm.ro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.