Sanofi-aventis lanseaza Modafen* Hot Drink

Sanofi-aventis lanseaza Modafen* Hot Drink, analgezic, antipiretic si decongestionant eficient impotriva simptomelor de raceala, gripa si sinuzita. Medicamentul nou lansat are o actiune complexa: calmeaza durerile (de cap, gat, sinusale, musculare si articulare), scade febra si reduce congestia nazala (elibereaza caile respiratorii, facilitand respiratia). Se absoarbe rapid si are un gust placut de lamaie.

Paracetamolul se absoarbe rapid si complet in toate tesuturile, atingand concentratia maxima intr-un interval de 30 de minute pana la doua ore dupa administrare. Modafen* Hot Drink contine concentratia adecvata de paracetamol pentru a fi eficient in calmarea durerii si scaderea febrei si totodata prezinta un risc scazut de supradozare. Modafen* Hot Drink poate fi administrat persoanelor active deoarece nu determina somnolenta, fiind lipsit de efecte sedative. Clorhidratul de fenilefrina (10 mg) reduce rinoreea si congestia nazala. In plus, cantitatea de zahar este mai scazuta in comparatie cu alte produse existente pe piata (2,7 g/plic).

Citeste si:  Cum ne recapatam buna dispozitie

Modafen* Hot Drink este destinat adultilor si adolescentilor cu varsta peste 15 ani. Doza maxima recomandata este de 4 plicuri pe zi (cate un plic la un interval de minim 4 ore). Medicamentul este disponibil in farmacii, in cutii cu 6 si 12 plicuri.

„Targetul principal il reprezinta persoanele tinere, de pana in 35 de ani, studiile demonstrand ca circa 57% dintre cei care prefera plicurile ca forma de tratament fac parte din grupa de varsta 18-24 de ani. Avantajul principal al acestei forme il constituie faptul ca suspensia orala asigura o absorbtie mai rapida a substantelor active comparativ cu tabletele. In prezent, 25% dintre utilizatorii aleg plicurile. Conform estimarilor noastre, segmentul se va dezvolta accelerat in viitor. Am anticipat trendul si am lansat Modafen* Hot Drink, care va deveni un brand strategic in portofoliul de raceala si gripa al sanofi-aventis si unul dintre tratamentele favorite ale tinerilor”, a declarat Marius Topala, Director Consumer Health Care sanofi-aventis.

Citeste si:  Controlul factorilor de risc cardiovascular, dezbatut la Forumul Cardiovascular Zentiva

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.