Saptamana Europeana a Mobilitatii: 16-22 septembrie

Please select a featured image for your post

Asociatiile Bate Saua Sa Priceapa Iapa, Green Revolution si Terra Mileniul III , cu sprijinul asociatiilor Consiliul National pentru Securitate Rutiera, MaiMultVerde si Spatiu Urban Bucuresti, organizatii neguvernamentale, apolitice si nonprofit, au decis sa-si reuneasca eforturile in vederea desfasurarii unor actiuni ce fac parte din evenimentul intitulat Saptamana Europeana a Mobilitatii.

Principalul obiectiv al seriei de evenimente este acela de a promova utilizarea transportului alternativ si a descuraja deplasarea cu autoturismul, in perioada 16-22 septembrie. Campania va reuni mese rotunde, activitati educative, recreative, informative, manifestari cu caracter social si promotional.

Citeste si:  Ce mancam si in ce cantitate (partea a II-a)

Defilarea propriu-zisa va avea loc in data de 22 septembrie 2009, pe traseul Arcul de Triumf – Sos. Kiseleff – Piata Victoriei – Calea Victoriei – Piata Natiunile Unite – Bd. Natiunile Unite – Parcul Izvor, intre orele 18:00 si 20:00. Cei care doresc sa pedaleze in acea dupa amiaza, vor putea inchiria gratuit biciclete, prin amabilitatea asociatiilor Green Revolution si MaiMultVerde, de la centrele de inchiriere La Pedale din parcul Kiseleff si Cicloteque de la Facultatea de Drept. Defilarea se va incheia cu o serata velo. Mai multe informatii despre calendarul de evenimente al campaniei pot fi obtinute la adresa web www.batesaua.ro.

Citeste si:  Exercitii pentru ... atitudine

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.