Se deschide un centru dedicat persoanelor diagnosticate cu cancer

Please select a featured image for your post

Pe data de 7 noiembrie 2011, in cadrul sediului din strada Constantin Dobrogeanu Gherea, nr 150 va avea loc evenimentul de lansare a Centrului Regional Bucuresti-Ilfov. Centrul este infiintat in cadrul proiectului „Retea multinationala pentru terapie integrativa, consiliere si reintegrare sociala a persoanelor diagnosticate cu cancer”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational de Dezvoltare a Resurselor Umane 2007 – 2013, „Investeste in oameni!”.

Citeste si:  Lentilele de contact - folosite ca protectie anti-praf

In cadrul conferintei de lansare vor fi prezentate principalele obiective ale proiectului, serviciile si beneficiile oferite de specialistii centrului Bucuresti-Ilfov, dar si rezultatele obtinute pana acum in cadrul proiectului. In cadrul acestei conferinte vor fi invitati sa participe persoane diagnosticate cu cancer interesate de serviciile centrului, medici, jurnalisti din domeniul sanatatii si social, dar si ONG-uri si asociatii interesate de sustinerea proiectului.

Citeste si:  Vitaminele si antioxidantii nu reduc riscul aparitiei cancerului

Centrul Regional Bucuresti-Ilfov pentru consiliere, reintegrare sociala si terapie integrativa a persoanelor diagnosticate cu cancer isi propune sa ofere GRATUIT persoanelor diagnosticate cu cancer mamar, cancer de col uterin si cancer testicular, precum si apartinatorilor acestora urmatoarele servicii:

Consiliere si terapie psihologica.
Terapie integrativa individuala si de grup pentru cresterea stimei de sine si pentru imbunatatirea relationarii sociale.
Asistenta psiho-sociala
Activitati de terapie ocupationala ce au ca scop ajutorarea oamenilor de a-si recastiga independenta, contribuind la reintegrarea sociala a individului.
Informarea si consilierea profesionala in vederea identificarii si mentinerii unui loc de munca.
Informare cu privire la activitatile centrului si ale altor institutii care isi desfasoara activitatea in domeniul medical si social.

Citeste si:  Bauturile sportive... Ajuta sau nu?

Mai multe informatii referitoare la proiect puteti afla accesand site-ul: www.informatiicancer.ro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.