Se lanseaza DELTA HOSPITAL, un spital ultramodern cu competenta prioritara in chirurgia minim-invaziva

Please select a featured image for your post

Delta Hospital, un nou centru medical privat care include spital si ambulatoriu cu dotari de ultima ora, a fost inaugurat oficial pe 20 iunie 2011. Investitie cu o valoare estimata de 13 milioane de euro, Delta Hospital este un centru medical integrat, cu potential de diagnostic multivalent si un spital modern in care se pot realiza interventii chirurgicale similar oricarui spital european.

„Am lansat Delta Hospital pentru a pune la dispozitia pacientilor nu numai servicii medicale de calitate si aparatura performanta, ci si confortul necesar persoanelor aflate in suferinta, siguranta ca problemele lor sunt tratate cu atentie, profesionalism si dedicatie. Delta Hospital inseamna un vis ambitios devenit realitate”, a declarat Dr.Catalin Copaescu, Seful Departamentului de Chirurgie Generala al Delta Hospital.

Citeste si:  Sanatatea picioarelor

Delta Hospital include un spital ultramodern, cu o capacitate de 55 de paturi in rezerve de lux, bloc operator cu 4 sali de operatie, terapie intensiva si circuite adecvate cerintelor actuale, un centru de diagnostic si tratament cu 24 de cabinete de specialitate, dar si 170 de locuri de parcare amenajate in interiorul cladirii, adica, in total, 10.000 de metri patrati dedicati serviciilor medicale. Constructia si lansarea Delta Hospital, inclusiv a ambulatoriului acestuia, care functioneaza inca din noiembrie 2010, au necesitat o investitie de circa 13 milioane de euro, care include costurile constructiei si aparaturii, precum si pe cele ale amenajarilor specifice.

Citeste si:  Concluziile dezbaterii publice "Efectele Non-Motorii ale Bolii Parkinson"

In ceea ce priveste echipa de medici, aceasta a fost selectata pe criteriul excelentei actului medical si in conformitate cu motto-ul Delta Hospital – „Profesionistii fac diferenta”. Alaturi de dr Catalin Copaescu, din echipa Delta Hospital fac parte medici care, prin practica lor in domeniul medical, s-au impus ca nume de referinta in medicina romaneasca.

Echipa Delta Hospital are competenta prioritara in chirurgia minim-invaziva (laparoscopie, toracoscopie, artroscopie etc), cardiologie interventionala, oncologie, chirurgie vasculara, endoscopie, ORL, ginecologie, urologie, ortopedie, chirurgie plastica si reconstructiva etc.

Citeste si:  Ce trebuie sa-l invatam pe cel mic

Delta Hospital gazduieste si singurul Centru de Excelenta in Chirurgie Bariatrica din Romania si din regiune, fiind unul dintre putinele din Europa cu o experienta care include tratarea a mii de pacientii cu obezitate si boli metabolice (diabet zaharat tip II).

Spitalul dispune si de alte dotari de ultima generatie tehnologica, in conformitate cu standarde europene precum: angiograf ultraperformant, IRM 3 TESLA, un centru de diagnostic si asistenta respiratorie si un laborator multifunctional in care se realizeaza o larga varietate de teste, de la cele mai simple, la cele mai complexe.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.