Seminar de Sandplay Therapy sustinut de Dr. Barbara Turner, cu intrare libera

Please select a featured image for your post

Dr. Barbara A Turner va sustine in data de 4 iunie , intre orele 10-13, un seminar de Sandplay Therapy la Universitatea Bucuresti – FACULTATEA DE PSIHOLOGIE si STIINTELE EDUCATIEI – Amfiteatrul Stanciu Stoian – parter (Sos.Panduri 90, sector 5). Dr.Barbara Turner este sandplay terapeut si formator certificat de Sandplay Therapist of America, International Society for Sandplay Therapy si Play Therapy International, profesor in cadrul Academy of Child and Play Therapy din Londra.

Citeste si:  Care sunt si cum recunoastem cele mai frecvente afectiuni vaginale?

Acest seminar de Sandplay Therapy se adreseaza psihologilor, psihopedagogilor speciali, medicilor, asistentilor sociali si studentilor la facultatile de psihologie, medicina, asistenta sociala.

In cadrul acestui seminar, Dr. Barbara Turner ne va familiariza cu tehnica psihoterapeutica non-verbala, cunoscuta sub numele de Sandplay Therapy (terapia prin jocul cu nisip). Dr. Barbara Turner extrage exemple din bogata experienta clinica a domniei sale pentru a descrie si ilustra travaliul in cadrul terapiei prin jocul cu nisip atat pentru clientii copii, cat si pentru clientii adulti.

Citeste si:  Medicii de top din Romania sunt premiati la cea de-a treia editie a Galei Top Medici

Sandplay a luat nastere din psihologia jungiana si dintr-o bogata istorie spirituala. Initial aceasta metoda terapeutica a fost dezvoltata pentru a aborda prin joc si simbol traumele copilariei. Astfel oferea clinicienilor o cale de a intelege problemele dificile in legatura cu care copiii nu se puteau altfel exprima.

In prezent, folosita de clinicienii in medicina sanatatii mintale din intreaga lume, atat pentru copii, cat si pentru adulti, terapia prin jocul cu nisip pune la dispozitie un mediu simbolic capabil sa diminueze cu eficienta, multiplele probleme pe care deseori cuvintele nu le pot vindeca.

Citeste si:  Cursuri specializate antenatale, prenatale si de puericultura

Pentru detalii suplimentare, vizitati sectiunea Campanii si evenimente.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.