Sensodyne Rapid: noul produs Sensodyne pentru tratarea sensibilitatii dentare

Sensibilitatea dentara este o problema din ce in ce mai des intalnita, afectand astazi una din trei persoane, insa putini sunt cei care o trateaza. Sensodyne a lansat Sensodyne Rapid, o pasta de dinti dedicata celor care isi doresc atat o ameliorare eficienta si imediata a durerii dintilor sensibili, cat si protectie pe termen lung impotriva aparitiei acesteia.

Sensodyne Rapid are o formula special conceputa, cu acetat de strontiu, care sigileaza canaliculele dentinare expuse, prevenind astfel stimulii sa ajunga la nerv si sa provoace durerea. Efectul rapid si eficient poate fi testat aplicand pe zona dureroasa a dintelui o cantitate de marimea unui bob de mazare de Sensodyne Rapid cu care se maseaza dintele timp de 60 de secunde. Imediat se poate simti diferenta: poti sa bei ceva rece sau fierbinte, iar durerea nu mai apare.

Citeste si:  Surse de microbi pe care nu le putem evita: dar cum reducem riscurile?

In plus, folosita de 2 ori pe zi, la fiecare periaj, pasta de dinti Sensodyne Rapid ofera protectie pe termen lung impotriva durerii cauzate de sensibilitatea dureroasa a dintilor, pe langa toate beneficiile unei paste de dinti obisnuite: protectie anti-carie, curatare si o respiratie proaspata.

„Problema dintilor sensibili poate aparea in adolescenta, iar in cazul in care nu este tratata, poate afecta placerea de a consuma anumite alimente sau bauturi. Iata motivul pentru care oamenii adopta diverse comportamente pentru a evita durerea cauzata de sensibilitate; cel mai simplu raspuns este folosirea unei paste de dinti special concepute pentru tratarea dintilor sensibili, asa cum este noul Sensodyne Rapid”, a declarat Sef Lucrari Doctor Malita Cinel.

Citeste si:  2 din 3 angajati romani nu respecta un echilibru intre munca - odihna - timp liber

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.