Servicii specializate in ADHD – sanatate mintala – autism pentru locuitorii din Voluntari

Please select a featured image for your post

Joi, 18 noiembrie 2010, ora 12.00 va avea loc in orasul Voluntari inaugurarea Centrului „Sfantul Serafim de Sarov” si a cabinetului stomatologic „Pero Dent Consult”, in Str. Scolii, nr. 5-7, Voluntari, Ilfov.

La initiativa primarului Pandele Florentin Costel si cu sprijinul Consiliului Local Voluntari „Centrul Sfantul Serafim de Sarov”, din orasul Voluntari a luat nastere in urma parteneriatului dintre Directia Educatie Cultural Sportiva si Ingrijiri Comunitare si Asociatia pentru Sanatate Mintala a Copilului „Sfantul Serafim de Sarov”.

Citeste si:  Cum tratam anemia

Misiunea centrului este de a oferii servicii de terapie, consiliere si evaluare a copiilor cu probleme de sanatate mintala si parintilor acestora, cat si formarea de personal calificat in lucrul cu copiii cu dizabilitati. Grupul tinta al proiectului sunt beneficiari din orasul Voluntari si judetul Ilfov.

Tot in aceasta zi va fi inaugurat si cabinetul Stomatologic Pero Dent Consult S.R.L. Acest cabinet, la propunerea domnului primar Pandele Florentin Costel se doreste sa vina in sprijinul cetatenilor orasului prin furnizarea de servicii specializate de stomatologie la preturi subventionate de catre Primaria orasului Voluntari – ( preventie dentara, asistenta primara, extractii, terapie, tratament dinte), pentru copiii din scolile orasului Voluntari si pentru parintii copiilor inscrisi la scolile din orasul Voluntari.

Citeste si:  Zambim, suntem fericiti si sanatosi

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.