Serviciile medicale din cadrul Retelei private de sanatate REGINA MARIA sunt accesibile in rate fara dobanda prin CardAvantaj

Please select a featured image for your post

Incepand cu aceasta luna CardAvantaj, cel mai popular card de credit cu optiune de achizitie in rate fara dobanda de pe piata, oferit de Credit Europe Bank, permite posesorilor sa foloseasca serviciile oferite de Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA. Detinatorii de CardAvantaj vor beneficia de toata gama de servicii medicale oferite de partener, inclusiv de cele ale unui nou spital dedicat sanatatii femeii si copilului, intr-un sistem de plata ce permite utilizarea a pana la 9 rate lunare fara dobanda.

Citeste si:  Cum sa ne ingrijim picioarele, in lunile de vara?

„Ne preocupa sa oferim un acces cat mai extins la servicii prin intermediul CardAvantaj, iar acest parteneriat completeaza un segment de interes atat pentru clientii nostri, posesori de carduri, cat si pentru publicul larg. Cred ca flexibilitatea sistemului de rate fara dobanda CardAvantaj si posibilitatea de a alege numarul de rate in care se plateste serviciul ofera o gama larga de optiuni oricarui potential pacient care doreste sa beneficieze de serviciile medicale REGINA MARIA”, a declarat Dorin Iancu, Head of Retail Sales la Credit Europe Bank.

Citeste si:  Mircea Diaconu: „Eu n-as face asa ceva. Eu sunt pudic. Si nu te poti ingriji, ca barbat, la fel ca o femeie"

Plata prin intermediul CardAvantaj in rate cu dobanda zero este disponibila in toate unitatile Retelei REGINA MARIA din Bucuresti si Brasov si acopera toate serviciile medicale incluzand consultatii, analize de laborator si imagistica, chirurgie, interventii de obstetrica-ginecologie, nastere, recoltare, precum si altele.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.