Site-ul clinicii Oculus a atins un numar-record de 30.000 de vizitatori unici lunar

Please select a featured image for your post

Centrul oftalmologic Oculus, cea mai mare clinica oftalmologica privata din tara, a atins cifra-record de aproximativ 30.000 de vizitatori unici si 120.000 de afisari lunar, o performanta pentru un domeniu de nisa precum cel al educatiei medicale in domeniul chirurgiei oftalmologice.

Relansat in 2011, site-ul www.eye.ro include cele mai relevante date din istoria de 16 ani a primului centru privat de microchirurgie oculara din Romania, descrierea principalelor afectiuni si boli oculare care se trateaza si opereaza in clinica, a investigatiilor si analizelor functionale, a investitiilor permanente in echipamente de ultima generatie. O sectiune separata prezinta performantele internationale ale echipei conduse de doctorii Ozana si Cristian Moraru, precum si interventiile echipei Oculus la cele mai prestigioase congrese mondiale.

Citeste si:  Stimularea inteligentei copilului

Simultan, clinica Oculus anunta lansarea versiunii in limba engleza a site-ului sau, versiune care extinde aria de adresabilitate a acestuia catre potentialii clienti din tara si din afara tarii, vorbitori de limba engleza, care cauta servicii medicale de inalta calitate in Romania. Versiunea in limba engleza poate fi accesata intr-o formula grafica supla si perfectionata, printr-o simpla apasare pe butonul de limba din stanga ecranului meniului principal.

Atuul noii versiunii este rubrica „Video presentations”, o interesanta serie de filme documentare in limba engleza, cu subtitrare si in romana, care explica specificul principalelor afectiuni si boli oftalmologice si descrie in detaliu etapele fiecarei operatii chirurgicale. Sectiunile noului site asigura, de asemenea, o comunicare dinamica cu publicul vorbitor de limba engleza prin rubricile: Further Info sau FAQ. De asemenea, site-ul in limba engleza ofera actualizari permanente despre perioadele de reduceri si promotii, despre serviciile oferite, echipamentele si materialul medical, echipa completa a clinicii, sfaturi utile legate de sanatatea ochilor etc.

Citeste si:  Unghiile noastre cresc mai repede decat ale bunicilor

„Ne onoreaza faptul ca site-ul clinicii Oculus a atins aceste cifre deosebite, care reflecta interesul crescand al pacientilor pentru intelegerea actului medical printr-o documentare elaborata, profesionista intr-un domeniu delicat ca oftalmologia. Aceste cifre, alaturi de filmele documentare prezentate de versiunea in limba engleza confirma misiunea asumata de clinica Oculus, de educare medicala a publicului larg intr-un limbaj accesibil, printr-o abordare interactiva, atragatoare, prin dialogul permanent dintre pacient si echipa medicala”, a declarat dr. Cristian Moraru.

Citeste si:  Acupresura

Lansarea versiunii in limba engleza a site-ului clinicii Oculus continua efortul de comunicare al companiei, cerut de diversificarea si perfectionarea activitatii sale chirugicale, intensificata in 2011.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.