Slabeste sanatos, scapa de riduri si fortifica-ti musculatura… prin aerocrioterapie

Procedurile de aerocrioterapie, efectuate in criosauna, la -180°C, declanseaza o serie de procese regenerative in organism, care au ca efect scaderea in greutate, diminuarea celulitei, tonifierea muschilor, intinerirea generala a corpului, prevenirea imbatranirii, intensificarea proceselor metabolice la nivelul pielii (efect anti-rid, tratarea imperfectiunilor pielii, intinerirea pielii fetei, gatului, spatelui, abdomenului, soldurilor si extremitatillor), precum si intarirea si tratamentul parului.

INTINERIREA SI TONIFIEREA PIELII, DIMINUAREA RIDURILOR

In cosmetica, procedurile efectuate in criosauna ajuta la rezolvarea unor probleme presante, cum sunt intinerirea generala a organismului, prevenirea imbatranirii, imbunatatirea proceselor metabolice cutanate, efect anti-rid, reintinerirea tenului si a pielii gatului, spatelui, abdomenului, soldurilor si extremitatilor.

Prin imbunatatirea microcirculatiei, optimizarea proceselor metabolice, cresterea turgorului cutanat, aerocrioterapia favorizeaza imbunatatirea considerabila a aspectului estetic al pielii. Procedurile de aerocrioterapie determina organismul sa secrete colagen.

Citeste si:  Ingrijire unghii

Unui pacient, care a urmat 30 de sedinte de aerocrioterapie in centrele CrioBio, i s-au redus vizibil ridurile de pe frunte si gat.

Pentru obtinerea rezultatelor scontate, trebuie urmate proceduri in criosauna de 150 – 180 secunde, cate una pe zi, in serii de 15 – 20 proceduri. Seriile trebuie sa aiba loc cel putin o data la 6 – 12 luni.

Pentru probleme ale pielii, complex seboreic si rozacee (comedoame, acnee, matreata, piele grasa) trebuie efectuate proceduri de aerocrioterapie, de 180 secunde, cate una pe zi, in serii de 10 – 20 de proceduri.

REMODELAREA CORPORALA, DIMINUAREA CELULITEI, CONTROLUL SUPRAPONDERABILITATII

Aerocrioterapia are efecte deosebit de benefice in remodelarea corporala, diminuarea celulitei si in controlul supraponderabilitatii. Procedurile efectuate in criosauna determina organismul sa piarda o mare cantitate de energie. In functie de greutatea corporala si de temperatura din cabina, in timpul unei proceduri, poti „arde” 150-200 kcal, iar intre proceduri 1.000 – 3.000 kcal.

Citeste si:  Slabire rapida si tonifiere prin kinetoterapie: cele mai eficiente exercitii

In unele cazuri, pacientii care au urmat proceduri de aerocrioterapie au pierdut intre 7 – 10 kg dupa o serie de 20 – 30 de proceduri. Pentru scaderea greutatii corporale, aerocrioterapia poate fi utilizata numai in combinatie cu o dieta rationala si bine echilibrata caloric.

Pentru diminuarea celulitei si controlul supraponderabilitatii sunt necesare proceduri de aerocrioterapie de 180 secunde, in fiecare zi, in serii de 20 – 30 proceduri. Numarul seriilor este stabilit de medic (se vor efectua cel putin 2 – 4 serii). Intervalul dintre serii nu va fi mai lung de o luna.

Citeste si:  Britanicii sustin ca obezitatea poate fi tratata cu guma de mestecat

CRESTEREA FORTEI MUSCULARE SI TONIFIEREA MUSCHILOR

Capacitatea de a regla tonusul muscular este una din cele mai valoroase proprietati ale aerocrioterapiei.

Expunerea la o temperatura foarte scazuta, de -180C, pentru un timp scurt, are ca rezultat cresterea fortei musculare si a rezistentei organismului. In timpul unei proceduri in criosauna, nu se modifica temperatura la nivelul muschilor sau filetelor nervoase, ci numai la nivelul pielii, efectele aerocrioterapiei fiind datorate proceselor declansate in interiorul organismului. Raspunsul organismului la aerocrioterapie este legat de stimularea receptorilor cutanati.

Articol realizat de Stan Constantin – Managing Partner CrioBio
Adresa centrului CrioBio: Calea Grivitei nr. 3, sector 1, Bucuresti
Programari: 0728.874.411
E-mail: office@criobio.ro
Website: www.criobio.ro


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.