Soap Mill lanseaza doua game inedite de produse: Soap Mill Cream si Soap Mill Scrub

Please select a featured image for your post

Echipa Soap Mill a lansat doua noi game de produse, creme si exfoliante 100% naturale. Acestea constituie o premiera pe piata de profil si completeaza oferta bogata din prezent.

Soap Mill este singurul producator roman de sapunuri si produse naturale care lanseaza o gama de creme naturale, Soap Mill Cream. Pentru inceput, in aceasta gama exista trei variante de produse: pentru corp (pe baza de unt de shea si unt de cacao), ten (pe baza de unt de cacao si ghimbir) si picioare (pe baza de unt de shea). Realizate numai din ingrediente naturale, uleiuri si unturi vegetale, cu adaos de uleiuri esentiale si plante, produsele din gama Soap Mill Cream ingrijesc pielea, o hidrateaza in mod natural si hranesc zonele putin vascularizate.

Citeste si:  Starea de confuzie ca forma de motivatie

Totodata, Echipa Soap Mill a lansat si gama de produse exfoliante naturale, Soap Mill Scrub. Aceste exfoliante elimina impuritatile, surplusul de piele, ajuta la efectuarea unui masaj viguros, dar si ingrijesc pielea, datorita uleiurilor vegetale din compozitie. Soap Mill Scrub are trei variante, pentru corp (pe baza de zahar brun), maini si picioare (pe baza de sare de baie de la Marea Moarta).

Citeste si:  Cum se realizeaza operatia de transplant de cornee?
EXCLUSIV! Material video comentat de la clinica OCULUS.

Echipa Soap Mill demonstreaza inca o data ca este inovativa si doreste sa faca parte activ din comunitatea pasionatilor de produse naturale cu adevarat!

„Incearca si tu singurul sapun natural cu adevarat, dar si produse naturale 100%”, ne indeamna membrii Echipei Soap Mill. „Va asteptam pe www.soapmill.ro pentru a putea aprecia sapunurile naturale Soap Mill si pentru a sustine dorinta Echipa Soap Mill de a oferi un sapun natural 100% pentru ingrijirea pielii, dar si produse naturale cu adevarat”.

Citeste si:  Barbatii casatoriti prezinta un risc sporit de pierdere a auzului

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.