Solutii IT&C si de finantare concreta la conferinta eHealth 2010

Please select a featured image for your post

Ness Technologies, Inc., un furnizor global de servicii si solutii IT, va prezenta in cadrul conferintei eHealth 2010, organizate de catre Grupul Agora in parteneriat cu Ministerul Sanatatii, solutiile dezvoltate si implementate pana in prezent pentru emiterea de retete medicale electronice. Evenimentul va avea loc in Bucuresti pe 8 iulie a.c. si va prezenta solutii IT&C si de finantare concrete pentru sistemul de sanatate din Romania, ducand la o mai buna constientizare a problemelor si posibilelor solutii din sistem.

Citeste si:  Cum descifram semnalele bebelusului?

Ness Technologies, in calitate de partener Gold al evenimentului, va aduce in discutie importanta implementarii unei solutii de tip eHealth, precum asigurarea unor servicii medicale de calitate, moderne, in timp real si cu costuri minime, cetatenilor unei tari, avand ca efect final cresterea calitativa a nivelului sanatatii populatiei si a gradului de satisfactie al acesteia referitor la interactiunea cu sistemul de sanatate finantat din fonduri publice.

Citeste si:  Verificare bona

O solutie integrata eHealth are in componenta sa, de obicei, solutii pentru care Ness detine o expertiza solida, de tipul ERP, RCM (Revenue Cycle Management) pentru automatizarea sistemelor informationale si poate aduce o reducere de pana la 30% a costurilor administrative, BI (Business Intelligence) si Data Warehousing, dezvoltarea si implementarea de aplicatii specifice, outsourcing. Ness ofera organizatiilor din domeniul sanatatii si servicii de consultanta in vederea respectarii de catre acestea a reglementarilor si prevederilor in domeniu (Compliance services) si servicii de remediere, cu scopul atingerii anumitor standarde (MMA Medicare modernization act Remediation services).

Citeste si:  Kate Hudson se mentine in forma cu exercitii cardio si multe proteine

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.