Specialistii in autism si parintii isi unesc fortele cu prilejul Ziua Internationala de Constientizare a Autismului

Please select a featured image for your post

Natiunile Unite au declarat in decembrie 2007 ziua de 2 aprilie Ziua Internationala de Constientizare a Autismului, fiind sarbatorita anual la nivel mondial, cu scopul de a dinamiza si coagula eforturile mondiale de promovare a unei mai bune intelegeri a autismului si de a creste nivelul de constientizare al publicului larg privind nevoile speciale ale persoanelor cu autism si ale familiilor acestora.

Citeste si:  Ce este dioxina?

Cu ocazia Zilei Internationale de Constientizare a Austimului, Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism impreuna cu Asociatia Nationala pentru Copiii si Adultii cu Autism din Romania si compania Houston NPA organizeaza in perioada 1-2 aprilie a.c. in Bucuresti Conferinta Nationala „Terapii si interventii in autism”, care se va desfasura la Universitatea Titu Maiorescu (Calea Vacaresti, nr. 187, sector 4, Bucuresti).

Citeste si:  De ce este important sa folosim produse special create pentru igiena intima?

Conferinta Nationala „Terapii si interventii in autism” este conceputa sub forma unui eveniment umbrela special, ce urmareste sa marcheze o colaborare semnificativa intre specialistii implicati in managementul autismului din Romania si familiile persoanelor cu autism, alaturi de asociatiile care lupta pentru respectarea drepturilor celor cu autism.

Scopul Conferintei este de a prezenta informatii cu privire la depistarea precoce, evolutia, terapiile, standardele de ingrijire specifice persoanelor cu autism, atat catre specialistii din domeniu, cat si catre persoanele care au in grija copii cu autism, urmarindu-se o colaborare cat mai buna intre cele doua parti.

Citeste si:  Tratament promitator pentru cancerul de prostata metastazat hormono-rezistent, disponibil in SUA

Pentru inscrieri si detalii suplimentare, puteti trimite un email la evenimente@houston.ro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.