Specialistii oftalmologi romani au reprezentat Europa la conferinta de nivel mondial „Highlights in Ophthalmology”

Please select a featured image for your post

O echipa formata din medicii chirurgi de elita ai Centrului oftalmologic Oculus, Ozana si Cristian Moraru, a fost invitata recent sa sustina o sesiune de lucrari stiintifice, in Arabia Saudita, in cadrul Conferintei
„Highlights in Ophthalmology” – o traditionala si influenta conferinta a lumii oftalmologice arabe. La conferinta au participat oftalmologi din Arabia Saudita, Egipt, Yemen, India, Pakistan, Siria, cei doi chirurgi oftalmologi romani fiind singurii invitati din Europa la acest eveniment de referinta stiintifica.

Citeste si:  Tratare anxietate

Temele dezbatute de cei doi reputati chirurgi romani, doctor primar oftalmolog Cristian Moraru si doctor specialist oftalmolog Ozana Moraru, au vizat evolutiile de ultima ora in domeniul chirurgiei cataractei si al chirurgiei refractive, precum: facoemulsificarea in cazurile cele mai complicate, lentilele refractive Artisan in miopia avansata, chirurgia cataractei la ochii cu transplant de cornee, noi directii in chirurgia cataractei prin micro-incizie etc.

Citeste si:  Parfumul de portocale relaxeaza detinutii periculosi, se arata intr-un studiu

Expertiza profesionala si contributia stiintifica a doctorilor Ozana si Cristian Moraru a constituit unul dintre reperele de valoare ale evenimentului din Arabia Saudita, la care acestia sunt invitati permanent.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.