Specialistii oftalmologi romani – model international de succes

Please select a featured image for your post

Turcia a gazduit recent la Istanbul conferinta internationala „Calitatea in chirurgia cataractei si chirurgia refractiva. O schimbare de paradigma”, eveniment medical de talie mondiala, care a reunit aproximativ 400 de specialisti din 12 tari ale lumii cu mare traditie in domeniul oftalmologiei, printre care Franta, Germania, Italia, Marea Britanie, Spania, Turcia, Rusia, SUA, precum si Romania. Romania a fost reprezentata la Istanbul de catre dr. Ozana Moraru, medic specialist in cadrul clinicii Oculus, care a prezentat doua lucrari originale, de referinta pentru contributia practicii romanesti la dezvoltarea chirurgiei oftalmologice mondiale.

Citeste si:  Belvita Start - o alternativa sanatoasa de mic-dejun pentru persoanele dinamice

Prima lucrare a dr. Ozana Moraru intitulata „Experienta proprie in implantarea Sunt-ului Ex-Press in operatia de glaucom”, a inclus prezentarea unor video-operatii complexe, care presupun rezolvarea a trei afectiuni oculare – cataracta cu astigmatism mare si glaucom avansat – intr-o singura operatie combinata, accentul fiind pus pe folosirea unui implant in operatia de glaucom, tehnologie de ultima ora la nivel mondial.

Citeste si:  Aveti grija cu dulciurile

In cadrul celei de a doua lucrari, „Perle si trucuri in operatia de cataracta”, dr. Ozana Moraru a prezentat tehnica si parametrii proprii pentru operatia de facoemulsificare in toate tipurile de cataracta intalnite in practica curenta.

In cadrul conferintei de la Istanbul au fost abordate si teme legate de managementul clinicilor oftalmologice, atat in tarile dezvoltate cat si in cele in curs de dezvoltare, precum si de identificarea unor modalitati practice pentru a permite accesul persoanelor cu venituri mici la servicii oftalmologice de calitate.

Citeste si:  Discutiile cu adolescentul tau

Dr. Ozana Moraru este invitata frecvent la manifestarile medicale in domeniu, pe plan international, pentru a face prezentari ale tehnicilor originale pe care le aplica in mod curent in clinica Oculus, precum si pentru a face demonstratii live, operand pacienti cu probleme oftalmologice foarte grave, in fata elitei medicale internationale.


Un comentariu
  1. Ozana si Cristian Moraru doi macelari afaceristi feriti-va de aceasta ozana moraru este de o prostie rara o vita incaltata din cauza careia sufar cumplit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.