Spectacol-eveniment caritabil pentru pacientii cu cancer – 20 mai

In data de 20 mai 2010 ora 19:00 va avea loc la Sala Palatului in Bucuresti un spectacol umanitar in care artisti renumiti ai Romaniei se alatura Asociatiilor de Pacienti in lupta impotriva cancerului de san, uterin si de prostata si, in acest scop, vor sustine concertul Viata pentru Viata.

Profitul rezultat in urma vanzarii de bilete si a fondurilor obtinute de la sponsori va fi utilizat pentru realizarea unui site cu informatii referitoare la cele 3 tipuri de cancer mentionate mai sus.

Citeste si:  Unguent de musetel

Angela Similea, Ovidiu Komornyk, Luminita Anghel, Andra, Adrian Enache, Dinu Maxer si Deea, Rosstar (Franta) & Efekt Crew, Action Team (membrii ai Asociatiei Cascadorilor din Romania)- sub indrumarea celebrului cascador SOBI CEH, Ilie Micolov, Anamaria Prodan si Ionela Prodan, Maria Carneci, Florin Vasilica si Grupul Teleormanul, Nicu Paleru, Maria Ghinea, Constantin Magureanu, Panselu?a Feraru, Valeria si Traian Ilea, Cristina Turcu Preda, Ion Popa, Violeta si Liliana Geapana, Rares Campan, Mariana Ionescu Capitanescu si Stefania Rares vor canta in 20 mai pentru a-si demonstra suportul pentru aceasta cauza.

Citeste si:  Nanoxidil, noua molecula pentru combaterea caderii parului

La spectacolul + eveniment vor mai participa Ansamblul Folcloric „CUNUNA CARPATILOR” al centrului national de arta TINERIMEA ROMANA” coregraf Viorel Cioaca cat si Casa de Moda „K Fashion Studio” cu o prezentare de moda.

Prezentatoarea evenimentului este cunoscuta gazda a emisiunii medicale de pe Antena 2 „Traieste sanatos” – Simona Balanescu.

Concertul va fi precedat de o scurta sesiune de informare pe tema cancerului de san, a cancerului de prostata si a cancerului uterin si de prezentarea asociatiilor de pacienti din Bucuresti care activeaza in domeniul oncologiei.

Citeste si:  Stiati ca... exista viata si dupa munca?

Pretul biletelor este de 30, 60 si 80 de RON si pot fi achizitionate online la myticket.ro, bilete.ro sau din reteaua de magazine DIVERTA, Magazinul MUZICA si caseria Salii Palatului.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.