Statiunea Mamaia gazduieste pe 11 septembrie Triathlon Challenge

Please select a featured image for your post

Sambata, 11 septembrie 2010 va avea loc cea de a II-a editie a competitiei de triatlon – Triathlon Challenge, in judetul Constanta, statiunea Mamaia. Acesta este un eveniment sportiv de masa promovat la nivel national si international.

Componentele competitiei:

3 probe atletice (inot, ciclism, alergare), desfasurate pe 2 tipuri de distanta:
– Olimpica (1,5km inot – 40km bicicleta – 10km alergare)
– Sprint (500m inot – 20km bicicleta – 5km alergare)
– Stafeta. O echipa este formata din 3 persoane, fiecare dintre acestea urmand a efectua o proba din cele 3 (500m inot – 20km bicicleta – 5km alergare).
Un cross – 10km (antrenamentul oficial pentru Maratonul International Bucuresti)

Citeste si:  Ce sa eviti cand ii faci masaj

Participati cu prietenii dvs. la stafeta, denumita Corporate Challenge! Faceti sport in aer liber, va distrati si sprijiniti o cauza de mediu! Pentru fiecare echipa inscrisa la stafeta, ViitorPlus va aduce la maturitate un copac prin plantarea a 19 puieti si ingrijirea acestora timp de 5 ani, din taxa de participare 20 de euro vor fi folositi in acest scop si 10 euro vor fi pentru sprijinirea activitatii asociatiei.

Citeste si:  In premiera in Romania, intolerantele alimentare testate gratuit prin mijloace moderne

Stafeta CORPORATE CHALLENGE ofera firmelor oportunitatea de a participa prin angajatii sai la un eveniment sportiv si de a sprijini, in acelasi timp, proiectul „Adopta un copac!”. Sensul acestui tip de eveniment pentru angajatii unei companii este de a crea relatii interumane intr-un alt mediu decat cel din birou si de a suda echipe care sa lucreze impreuna pentru un obiectiv comun.

Citeste si:  Presbiopia - semnale de alarma la varsta a doua

Mai multe detalii despre inscrieri si eveniment gasiti pe www.triathlonchallenge.ro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.