Stem SURE Solutions: Clarificari pe piata de celule stem

Please select a featured image for your post

Stem SURE este acreditata de catre Agentia Nationala a Transplantului, respectand totodata si standardele Agentiei Nationale a Transplantului din Danemarca.

Dr. Bogdan Ivanescu – Presedintele Stem SURE declara: „Salutam faptul ca Autoritatile abilitate s-au sesizat si au oprit activitatile comerciale ale respectivei Companii care functiona in mod ilegal periclitand astfel bunul renume al pietei de recoltare a celulelor stem din Romania si aducand prejudicii prin folosirea, in mod incorect in piata, a unui nume apropiat de cel al companiei STEM SURE, desi i s-a atras atentia in acest sens in repetate randuri”.

Citeste si:  Bunica fumatoare=nepot cu risc de astm

Astfel piata recoltarii de celule stem a mai facut un pas in sensul pastrarii unui mediu concurential sanatos oferind pacientilor produse reale de care vor putea beneficia. Romanii sunt receptivi si interesati de aceasta procedura, care la un moment dat ar putea salva viata copilului.

„Estimarile mele privind numarul de pacienti care vor beneficia de recoltarea de celule stem in 2011 sunt pozitive. De aceea credem ca STEM SURE va inregistra o crestere dubla a cifrei de afaceri, comparativ cu cea de 1,4 milioane de euro, pe care o vom inregistra in 2010.
De asemenea, doresc sa asigur miile de pacienti actuali si viitori, ca vom oferi in continuare aceleasi servicii de calitate, la standarde inalte si identice cu cele ale serviciului medical danez, pentru toti pacientii din Romania”, a precizat dr. Bogdan Ivanescu, presedintele STEM SURE, intr-un comunicat de presa.

Citeste si:  Ochii tai au nevoie de ingrijiri speciale. Trucuri pentru o privire luminoasa

STEM SURE este reprezentanta in Romania a StemCare – cea mai importanta Banca de Celule Stem din Scandinavia, infiintata inca din 2002 si una dintre cele mai respectate institutii de profil din Europa, fiind singura companie din Europa care a reusit sa primeasca din partea StemCare Denmark dreptul de a-i reprezenta serviciile intr-o alta tara decat cele scandinave.

Citeste si:  Atitudinea pozitiva inseamna o viata mai sanatoasa la varsta a treia

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.