Stem SURE va asteapta cu premii extraordinare la Baby Expo si Baby Boom Show!

Please select a featured image for your post

In perioada 13 martie – 1 aprilie 2012, Stem SURE, compania daneza de recoltare a celulelor stem, a pregatit premii extraordinare in perioadele de desfasurare ale targurilor Baby Expo si Baby Boom Show.

Oricine semneaza un contract de procesare si stocare a celulelor stem cu Stem SURE in perioada 13 martie – 1 aprilie 2012 poate castiga, prin tragere la sorti, premii in valoare totala de 3 200 de euro.

Citeste si:  Respiratia corecta si exercitiile fizice pot anula stresul din viata noastra

Premiul 1: procesare si stocare gratuita pe 18 ani a probei de sange ombilical si tesut ombilical recoltate la nasterea copilului, valoarea premiului fiind de 1.948 euro.

Premiul 2: stocarea gratuita a probei pe 18 ani, valoarea premiului fiind de 1.030 euro in situatia in care contractul castigator este un contract de recoltare si stocare a celulelor stem, sau de 960 euro in situatia in care contractul castigator este un contract de recoltare si stocare celule stem si tesut ombilical.

Citeste si:  Cat mai multe culori pentru cel mic

Premiul 3: procesarea gratuita a tesutului ombilical recoltat la nasterea copilului, valoarea premiului fiind de 138 euro.

Regulamentul campaniei promotionale este disponibil pe siteul Stem SURE: www.stemsure.ro.

Stem SURE, compania daneza de recoltare a celulelor stem ofera pacientilor din Romania servicii de recoltare, procesare si stocare a celulelor stem, in cadrul laboratorului StemCare din Danemarca, cea mai mare si mai experimentata banca din zona Scandinaviei.

Citeste si:  Totul despre spondiloza cervicala

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.