Stem Sure este membru fondator al „Danish-Romanian Business Association”

Please select a featured image for your post

In cadrul receptiei organizate la Resedinta Excelentei Sale Ambasadorul Regatului Danez Domnul Michael Sternberg, de pe 4 mai 2011, a luat fiinta Asociatia „Danish-Romanian Business Association”, in cadrul careia compania Stem SURE este Membru Fondator.

Aceasta organizatie informala isi propune sa devina un bun instrument de comunicare in relatiile dintre comunitatile de afaceri din Danemarca, Romania si Republica Moldova.

Citeste si:  Ingrijirea pielii dupa plaja, cu uleiuri esentiale

Inca de la infiintare, „Danish Romanian Business Association” (DRBA) are in componenta 60 de companii, urmand ca in urma promovarii sustinute, numarul acestora sa creasca intr-un mod semnificativ in urmatorii ani.

Numarul membrilor consiliului de administratie este format din 5 reprezentanti de seama ai comunitatii de afaceri din cele doua tari, alesi in cadrul primei sedinte prin vot: Torben Storm Nielsen – Avocat, Kutlay Arin – Vestas Central Europe, Bjarne Virenfeldt – Tecton International s.r.l, Victor Tighinean – Ecco Shoes si Bogdan Ivanescu – Stem Sure.

Citeste si:  Beneficiile vitaminei D asupra organismului

„Suntem onorati sa fim membri fondatori si sa facem parte din consiliul de administratie al DRBA. Avem convingerea ca in cel mai scut timp, aceasta Asociatie va deveni o platforma de succes pentru dezvoltarea relatiilor economice dintre cele trei tari. Invitam toti membrii comunitatilor de afaceri sa ni se alature in acest demers benefic si prolific pentru economiile nationale si economia globala”, a declarat Bogdan Ivanescu – Presedinte Stem Sure.

Citeste si:  Cand ti-ai verificat ultima oara trusa de machiaj

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.