Stiati ca… exista viata si dupa munca?

Rapoarte, proiecte, prezentari, deadline-uri, birou, etc… Sa redescoperim faptul ca exista viata si dupa munca!

Pentru toti care nu mai au energie decat pentru birou si drumul spre patul de acasa s-a gasit un nume: BiroPat â„¢. Pentru cei care au nevoie de un plus de energie pentru a scapa de Biropatie exista complexul de vitamine si multiminerale EXTREM VITâ„¢ cu rol de revigorare si energizare a organismului.

EXTREM VITâ„¢ este un complex eficient de elemente active care ne dau energie pentru a ne bucura mai mult de viata. Completarea formulei de vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi cu extracte naturale confera produsului EXTREM VITâ„¢ proprietati tonice excelente.

Citeste si:  Argumente pro si contra - intrerupere de sarcina

Vitaminele A, D3, E, C, B1, B2, B6, B12, Nicotinamida, Acid folic, Biotina, Acid pantotenic, Acid paraaminobenzoic au rol important in cresterea si regenerarea celulara, ca si antioxidanti, si in formarea si mentinerea unor tesuturi sanatoase, in special tesutul conjunctiv din piele, oase si vase de sange.

Mineralele si oligoelementele Calciu, Fier, Fosfor, Magneziu, Potasiu, Zinc, Fluor, Iod, Seleniu, Cupru, Mangan sunt necesare in activarea si functia vitaminelor si enzimelor cu ajutorul carora se desfasoara toate procesele importante din organism.

Citeste si:  Ceaiul negru, un element cheie in combaterea stresului cotidian

Extractele naturale laptisor de matca, polen, ginseng sunt considerate unele dintre cele mai eficiente tonifiante ale organismului, contribuind la creşterea rezistenţei organismului şi capacitatii de regenerare a acestuia.

Cu un plus de energie putem sa facem mai multe lucruri pentru noi, putem sa ne facem mai mult timp liber si sa ne bucuram mai mult de el. Astfel EXTREM VITâ„¢ este ajutorul de care avem nevoie pentru a descoperi ca exista viata si dupa munca. Exista si lucruri care ne fac viata mai placuta: Iesirile in oras. Muntele. Marea. Parcul. Alergarile. Baschetul. Cluburile … Tot ceea ce ne face sa ne bucuram de mai multa viata.

Citeste si:  Fructele proaspete, aliatul perfect pentru o sanatate de fier

Profita acum de promotia din lunile Aprilie – Mai desfasurata in farmaciile din tara si incarca-te cu energie: cumpara o cutie de Extrem Vit si primesti cadou o a doua cutie!

Semnat,
EXTREM VITâ„¢
Mai multa energie, mai multa viata.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.