Studentii la medicina si tinerii medici s-au intalnit pe 10-13 decembrie

Please select a featured image for your post

Stire furnizata de biolog Rodica Popescu

Congresul National pentru Studenti si Tineri Medici, editia a XIII-a, a reunit diferite sesiuni stiintifice, simpozioane si workshop-uri, sesiuni de postere.

Din agenda acestei editii a facut parte bioetica, cardiologia interventionala, psihoalergologia, medicina de urgenta, microchirurgia, chirurgia robotica si chirurgia obezitatii, stresul oxidativ si alte tematici de interes actual, informeaza website-ul www.ssmb.ro.

Citeste si:  10 alimente purificatoare

„Aflat la cea de-a XIII-a Editie, Congresul National al Studentilor si Tinerilor Medici demonstreaza decisiv manifestrarea interesului pentru cunoastere si pregatire profesionala din partea aripei tinere a medicinei. Devenit deja o traditie, congresul reuneste tineri entuziasti, aflati inca in perioada studiilor universitare, precum si cei care au parasit portile Almei Mater, intr-un demers nobil: misiunea de a fi medic. Aceasta misiune se slefuieste si se concretizeaza inca de la inceputul studiilor prin doua coordonate importante: pregatire profesionala si demers umanist”, afirma Prof. Dr. Vasile Astarastoae, Presedintele Colegiului Medicilor din Bucuresti.

Citeste si:  Pe 1 iunie, Magiunul Topoloveni va invita sa aduceti bucurie unor copii speciali

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.