Targ de job-uri medicale, in patru mari orase din Romania

Please select a featured image for your post

In perioada noiembrie-decembrie patru mari centre universitare vor gazdui cea de a V-a editie din Romania a Targului International de Cariere Medicale si Farmaceutice, cel mai mare eveniment de recrutare din domeniul medical si farmaceutic din Europa, primul de acest gen din Europa Centrala si de Est si primul care a fost realizat in Romania. Evenimentul este organizat de dr. Grzegorz Chodkowski (MedPharmCareers.com), in colaborare cu Houston NPA, partenerul oficial pentru Romania.

Citeste si:  Pastilele pentru marirea sanilor - functioneaza?

Programul evenimentelor este urmatorul:

CLUJ-NAPOCA – 13-14 noiembrie 2010, Hotel City Plaza (Str. Sindicatelor Nr. 9-11)
TIMISOARA – 20-21 noiembrie 2010, Hotel Continental (Blvd. Revolutiei, Nr. 5)
IASI – 27-28 noiembrie 2010, Hotel Traian (Piata Unirii, Nr. 1)
BUCURESTI – 4-5 decembrie 2010, Rin Grand Hotel (Str. Vitan-Barzesti, Nr. 7D)

La aceasta editie din cele 4 centre universitare vor fi prezente cu oferte de munca in afara Romaniei peste 20 dintre cele mai cunoscute agentii de recrutare de nivel european precum si angajatori de top.

Citeste si:  Ce nu stiati despre visuri...

Targul se adreseaza in special medicilor specialisti si cu experienta, dar si medicilor tineri, de toate specialitatile, rezidentilor, asistentelor medicale, dentistilor, farmacistilor. In principiu, tuturor celor care doresc sa discute concret asupra sanselor lor de angajare pe piata de munca europeana in vederea luarii unei decizii de a profesa in afara tari, fie acum sau fie pe viitor.

Citeste si:  Somnul dulce al bebelusilor

Intrarea este libera la toate cele 4 manifestari. Vizitatorii sunt asteptati sambata intre orele 11.00 si 18.00 si duminica intre 10.00 si 16.00. Detalii despre evenimente, expozanti si program le gasiti accesand site-ul www.medpharmcareers.com.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.