Tetra Pak premiata la gala Romania Green Business

Please select a featured image for your post

Campania „Cu fiecare ambalaj colectat esti si tu un SuperPak” a fost premiata in cadrul celei de-a III-a editii a Galei Romania Green Business, la categoria „Campanii de constientizare si responsabilizare sociala”.

Proiectul educational a fost lansat de Tetra Pak in anul 2009, in parteneriat cu ECO SAL Medias si inspectoratul Scolar Sibiu si are ca principal obiectiv formarea unor obiceiuri sanatoase in alimentatia copiilor, dar si a unui comportament responsabil al acestora fata de mediul inconjurator.

Citeste si:  Apel la solidaritate si responsabilitate pentru un buget de sanatate satisfacator in 2011

Aflat la a doua editie in Medias, judetul Sibiu, programul „Cu fiecare ambalaj colectat, esti si tu un SuperPak” incurajeaza elevii si cadrele didactice sa participe activ la protejarea mediului inconjurator prin reciclarea ambalajelor de lapte scolar. Programul il are in centrul atentiei pe SuperPak, mascota programului, care vine in ajutorul copiilor cu informatii despre beneficiile consumului de lapte inca de la varsta frageda si importanta implicarii activa a tuturor copiilor in colectarea selectiva a cutiilor de lapte scolar.

Citeste si:  Arsurile solare

In Romania, inca din 2004, Tetra Pak s-a implicat In activitati de educatie pentru reciclare si colectare selectiva in peste 300 de scoli din Romania. La nivel mondial, in 2009, au fost reciclate 27 de miliarde cutii Tetra Pak datorita investitiei in educatia civica si a implicarii unor parteneri importanti in proiect, precum organizatii de recuperare a deseurilor si fabrici de hartie.

Citeste si:  Testarea auzului si protezarea auditiva BAHA

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.