Toate produsele Topoloveni se vor afla pe masa Familiei Regale a Romaniei

Please select a featured image for your post

In cadrul unei ceremonii ce va avea loc in 27 octombrie a.c., Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei va inmana conducerii companiei SONIMPEX SERV COM un nou titlu de „Furnizor al Casei Regale” – de aceasta data pentru dulceturile din fructe fara zahar adaugat si pentru Zacusca de vinete „Topoloveana” – toate fara conservanti si fara aditivi alimentari.

Compania SONIMPEX SERV COM a primit primul titlu de Furnizor al Casei Regale a Romaniei pentru Magiunul de Prune Topoloveni la data de 8 februarie 2010, la Palatul Elisabeta. Distinctia a fost inmanata de catre Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei si Principele Radu al Romaniei.

Citeste si:  Care este secretul virilitatii masculine?

Ca urmare a inovarii permanente pe segmentul alimentelor functionale (benefice pentru sanatate) si diversificarii productiei din ultimul an, compania noastra va primi pentru a doua oara acest titlu pentru intreaga sa gama de dulceturi fara zahar adaugat sau conservanti, realizate dupa o reteta speciala inregistrata la OSIM sub numele de „Topoloveana”. In aceasta gama intra: Dulceata de capsuni, Dulceata de cirese negre, Dulceata de visine, Dulceata de afine ecologice, Dulceata de gutui, Dulceata de prune cu migdale dulci ecologice. De asemenea, titlul mai este acordat si pentru Zacusca de vinete „Topoloveana”, fara conservanti si fara aditivi alimentari (E-uri).

Citeste si:  90% dintre romance nu-si verifica sanatatea inainte de a face un copil

Ceremonia va avea loc, joi 27 octombrie a.c., ora 11.30, la Palatul Elisabeta, iar amfitrion va fi Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei.

Casa Regala ofera calitatea de Furnizor al Casei Regale a Romaniei ca semn de recunoastere si de apreciere a calitatii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoana sau de o companie comerciala. Astfel, acordarea Calitatii de Furnizor al Casei Regale a Romaniei implica un inalt standard al produselor si serviciilor, constanta, seriozitate si inalt profesionalism din partea companiei comerciale sau a persoanei furnizor.

Citeste si:  Barfe, vedete si... morcovi

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.