Tomografii gratuite, decontate de CASMB in clinica Medsana Cotroceni

Please select a featured image for your post

Centrul Medical Medsana a semnat contractul cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti pentru decontarea serviciilor medicale pentru investigatii medicale paraclinice – radiologie si imagistica medicala. Contractul acopera servicii medicale corespunzatoare urmatoarelor specialitati: tomografie computerizata (CT) – GRATUIT, radiografie, ecografie si mamografie.

Astfel, orice pacient asigurat CASMB poate beneficia de investigatii medicale paraclinice la ele mai inalte standarde in clinica Medsana Cotroceni din strada Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti cu bilet de trimitere de la medicul de familie (pentru radiologie, mamografie si ecografie) si de la medicul specialist (pentru tomografie), conform contractului cadru de decontare cu CASMB nr. P 0241/ 2011. Medicii mai sus mentionati trebuie sa detina contract cu CASMB, iar biletul de trimitere are valabilitate 30 de zile din momentul emiterii lui de catre medicul trimitator.

Citeste si:  Saloanele de bronzat, inutile contra depresiei de iarna

Un comentariu
  1. buna ziua!as dori sa stiu daca mama mea in varsta de 60 ani,poate beneficia de un CT gratuit.CT torace abdomen pelvis,m-ai clar pt.a se vedea daca are metastaze.Ea sa operat la rinichi unic de tumora,si ii trebuie acest CT,pt.a se sti daca urmeaza o terapie. Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.