Tratamente gratuite si concursuri atractive la COSMOBEAUTY

Please select a featured image for your post

Expozitia Cosmobeauty, ce urmeaza a avea loc in perioada 6-8 mai 2011, la Sala Palatului din Bucuresti, reuneste protagonisti principali din industria de infrumusetare. Cosmobeauty se adreseaza oricui doreste sa gaseasca noile tendinte de la makeup la industria unghiilor, de la tratamente cosmetice de infrumusetare la echipamente estetice si de bronzat, un accent puternic fiind pus pe sanatate si pe educatia in toate ramurile esteticii aplicata.

Citeste si:  Cafeaua-buna sau rea

Doua dintre surprizele pregatite de expozanti si organizatori au fost deja dezvaluite.

BUZZ IMPEX va oferi gratuit la standul sau (stand 18/19 etaj) tratamente anti-aging pentru revitalizarea si reintinerirea fetei, gatului, decolteului. Compania foloseste o tehnologie avangardista – AGELESS tratamente cu oxigen presurizat – aflata astazi in centrul atentiei mondiale datorita efectelor sale extraordinare confirmate de multe celebritati internationale precum Madonna , Gwyneth Paltrow, Eva Longoria, Justin Timberlake, Katie Perry care apeleaza la ea cu regularitate pentru a se mentine tinere si frumoase. AGELESS consista in introducerea in profunzimea pielii de oxigen concentrat si seruri pe baza de acid hialuronic, colagen, vitamine si principii active naturale.

Citeste si:  Americanii au demonstrat ca muzica ne face mai inteligenti

La randul lor, reprezentantii Fontana Contarini lanseaza provocarea unui concurs ce are ca premiu un beauty case makeup in valoare de 500 euro. Inscrierea se face in cadrul expozitiei Cosmobeauty, in perioada 6-8 mai, la Sala Palatului, la standul firmei Fontana Contarini, urmand ca extragerea castigatorului sa fie efectuata de makeup artistul Alex Radulescu, in dupa amiaza zilei de duminica 8 mai, pe scena expozitiei.

Citeste si:  Cum ne jucam cu bebelusul?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.