Turneul de Tenis de Masa Hospice strange peste 10.000 de Euro

Please select a featured image for your post

Celebritati si personalitati din lumea sportului si-au aratat sustinerea pentru Hospice Casa Sperantei participand vineri si sambata (26 si 27 februarie 2011) la a doua editie a celui mai mare Turneu Caritabil de Tenis de Masa din Romania. Andreea Raducan, medaliata la campionatul mondial, Otilia Badescu, campioana europeana la tenis de masa, Geanina Varga, Andrei Duban si Irina Hanescu, campioana nationala la inot, au ales sa petreaca acest sfarsit de saptamana jucand tenis de masa in scop caritabil.

Citeste si:  Teama copiilor de anumite alimente poate fi genetica

Cu sprijinul partenerilor, sponsorilor si a invitatilor speciali, s-au strans peste 10,000 de Euro pentru ingrijirea bolnavilor cu boli terminale si nevindecabile, pacienti ai Fundatiei Hospice Casa Sperantei.

La startul acestei competitii, s-au aliniat 32 de echipe, reprezentante ale unor companii de top din Romania. Fiecare companie a inscris un numar de 4 jucatori de tenis din randul propriilor angajati, facand o donatie minima de 300 de euro pentru pacientii Hospice Casa Sperantei.

Citeste si:  Visul, un limbaj al subconstientului

Castigatorii editiei din acest an la Competitia de Dublu sunt: locul trei – Vodafone, locul doi – RBS, locul intai – Procter&Gamble si la Competitia de Simplu: locul trei – GlaxoSmithKline, locul doi – RBS si locul intai – Procter&Gamble.

Toate fondurile rezultate vor fi directionate catre Hospice Casa Sperantei, organizatie non-profit care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli nevindecabile in stadii avansate si terminale din Brasov, Bucuresti, Fagaras si Zarnesti. Mai multe informatii despre Hospice sunt disponibile la www.hospice.ro.

Citeste si:  Gala TOPMEDICI 2011 si-a selectat laureatii

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.