Uleiurile de masaj afrodisiace – rasfatul la indemana tuturor

Se cunoaste din cele mai vechi timpuri faptul ca terapia cu uleiuri reprezinta una dintre metodele de prevenire a diverselor afectiuni. Fie ca vorbim despre uleiurile vegetale, animale, naturale sau eterice, administrate prin masaj, comprese sau bai, uleiurile sunt o binefacere la indemana tuturor.

Uleiul de masaj afrodisiac este folosit inca din vremea civilizatiei elene, fara sa-i fie egalat efectul miraculos, nici in zilele noastre. Inclus in categoria uleiurilor eterice, cel afrodisiac este unul dintre cele mai cautate uleiuri din lume.

Citeste si:  Schimbarile climatice vor avea un impact considerabil asupra copiilor

Plantele cu efect afrodisiac din care se obtin uleiurile sunt: trandafirul, iasomia, florile de portocal, lemnul de santal, ylang-ylang-ul, viorelele, mimoza, nucsoara, scortisoara, lemnul de santal etc.

Cum se executa masajul cu ulei afrodisiac?

Acest gen de masaj are la baza relaxarea. Asadar masajul va fi efectuat cu miscari lente, neocolind extremitatile. Se incepe de obicei de la talpa piciorului, folosindu-se pe parcurs si unghiile. Se evita organele genitale, insistandu-se insa pe zona bratelor, pieptului si gatului. Miscarea se va relua in sens invers odata ajunsa la gat. Cu cat miscarile vor fi mai lente , cu atat relaxarea va fi mai mare. Atentie, insa, in cazul masajului cu uleiuri afrodisiace, relaxarea nu este profunda, ci se imbina cu tensiunea sexuala. Sfatul nostru este sa apelati la uleiul de masaj afrodisiac de fiecare data cand se iveste o ocazie speciala in viata de cuplu sau in cazul tatonarilor cu efect de seductie. Este un rasfat la indemana fiecaruia pe care ar fi pacat sa-l ratam.

Citeste si:  Somnul va influenteaza sanatatea

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.