Unicul centru de tratament complet al glaucomului, inaugurat in luna martie la Braila

Please select a featured image for your post

Unicul centru de tratament complet al glaucomului din tara se afla in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Braila si va fi inaugurat in luna martie, dupa cum a anuntat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Braila, Gheorghe Bunea Stancu.

„Mai sunt doar cateva mici etape de parcurs, nu atat de documentatie, cat de realizare a unor probe la o serie de aparate achizitionate. Se mai are in vedere achizitionarea unui microscop si a unui larigoscop, dar si de mobilier, precum scaune cu profil special pentru acest domeniu. Cert este ca inaugurarea va avea loc in luna martie”, a declarat Stancu.

Citeste si:  Cu toate ca tine dieta de cand se stie, Liv Tyler prefera sa fie ea insasi

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Braila, Rodica Sin, a precizat ca investitia pentru modernizarea intregii sectii de ORL din cadrul institutiei se ridica la 830.000 lei, bani acordati din bugetul Consiliului Judetean Braila.

„Sectia va fi modernizata la standardele anilor 2000 si va fi dotata cu patru sali de operatie. Va fi reconstruita de la caramida si va fi utilata cu aparatura de ultima generatie”, a explicat Rodica Sin.

Citeste si:  Gerovital Plant Crema Hidratanta este Produsul Anului 2011 in Romania

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.