fbpx

Veniti la Mos Magiun, pe 10-12 decembrie, la Muzeul Taranului Roman!

Please select a featured image for your post

„Bradul lui Mos Magiun!” va asteapta in perioada 10-12 decembrie 2010, la Muzeul Taranului Roman. Sub Bradul Mosului se vor gasi cadouri pentru toti cei dragi!

Mos Magiun a strans cele mai alese bucate din toate colturile tarii, si nu numai, pentru ca toata lumea sa se poata bucura de savorile autentice romanesti. Pastrame, branzeturi rafinate cu chimen, busuioc sau in coaja de brad, carnati si alte preparate din carne de porc, produse italienesti de cea mai buna calitate, pastrame de rata si de gasca, dulceturi dintre cele mai alese (chiar si fara zahar pentru cei care vor sa manance sanatos), miere si tot felul de produse apicole, magiun de Topoloveni… Toate va asteapta la Muzeul Taranului Roman!

Citeste si:  Tocurile inalte - sexy dar... santoase?

In cuptorul din curtea Muzeului Taranului Roman, Marius Tudosiei de la Bacania Veche, va pregati bucate dintre cele mai alese: varzari, painici cu diverse adaosuri si cate si mai cate. Asociatia Valea Asaului va aduce ceaune de sarmale de post cu ghebe, care se vor incalzi pe plita cuptorului, iar mamaliga va fi facuta pe loc.

Citeste si:  Cum sa ne pastram articulatiile sanatoase?

Chemarea lui Mos Magiun nu este doar pentru gurmanzi. Targul este si o oportunitate de a cumpara cadouri unicat pentru cei dragi: icoane, cosmetice, decoratiuni, globuri pentru bradul de Craciun, obiecte vestimentare, produse de pielarie, ceramica, jucarii.

Bradul lui Mos Magiun va fi impodobit cu „sclupuri” delicioase din bucate traditionale romanesti. Fiecare producator va mesteri o decoratiune, iar publicul o va vota pe cea mai inspirata! La final, bradul si bucatele vor fi donate unei case copii, iar micutii vor sustine un recital de colinde.

Citeste si:  Beneficiile ceaiului de anghinare

Atmosfera va fi intretinuta de cantautorul Ion Popa, care cu vocea lui deosebita ne va incalzi sufletele.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.