Workshop pentru o viata sexuala functionala

Fie ca stii sau nu, felul in care faci dragoste iti influenteaza foarte mult modul cum te manifesti, cum vorbesti cu seful, cum te faci inteles de cei din jur, cum reactionezi in confruntarile cu ceilalti sau pur si simplu cum iti urmezi scopurile in viata, sunt de parere psih. Gabriela Marin si sexolog Calin Girlea, organizatorii worshop-ului „Secrete sexuale pentru cupluri”.

Citeste si:  Sanofi lanseaza Facultatea de Excelenta in Insulinoterapie, un program complex de cursuri de educatie si perfectionare adresat atat personalului medical, cat si pacientilor cu diabet

Workshop-ul se va derula in datele de 31 octombrie si 1 noiembrie, la ceainaria Lucky Love din Bucuresti.

La finalul acestui workshop participantii se vor afla in posesia celor mai simple si valoroase tehnici sexuale care le vor creste extraordinar de mult increderea de sine, performantele sexuale si vor asigura imbunatirea substantiala a intimitatii erotice a cupluluipromit organizatorii.

Citeste si:  Cum determinam pe cineva drag sa inceapa o psihoterapie?

Trainerii care vor livra „secretele” sunt psihoterapeut Gabriela Marin, medic, trainer si psihoterapeut, specializata in psihosexologie, hipnoza eriksoniana, terapii cognitiv – comportamentale, Eneagrama, si dr.Calin Girlea, competente in sexologie, terapie sistemica si terapia familiei, acupunctura si medicina traditionala chineza.

Pentru mai multe informatii si inscrieri, cei interesati pot accesa blog-ul evenimentului.

Citeste si:  Sanatate orala

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.