Zentiva a lansat programul pentru studenti Zentiva University

Please select a featured image for your post

Zentiva, o companie Sanofi, a lansat programul de internship Zentiva University, dedicat tinerilor absolventi, masteranzi sau doctoranzi in cadrul universitatilor de Farmacie, Politehnica – specializarile Chimie, Mecanica, Automatica si ASE. Programul a fost anuntat in cadrul targului Hipo. Din cei peste 2.000 de candidati, 30 au fost selectati si vor participa la program.

„Desfasuram de multi ani programe de practica in parteneriat cu universitatile din Bucuresti, dar anul acesta am gandit un program unic de internship dedicat tinerilor cu foarte mare potential. Toti cei 30 selectati sunt bine pregatiti si extrem de interesati de dezvoltarea lor profesionala. Zentiva University reprezinta o adevarata provocare atat pentru participanti, cat si pentru echipa noastra”, a explicat Margareta Tanase, Director Operatiuni Industriale Zentiva, o companie Sanofi.

Citeste si:  De ce e bine sa mancam bio?

Programul este structurat in 3 etape. In luna octombrie, cei 30 de tineri selectati vor avea ocazia sa viziteze fabrica de medicamente Zentiva si sa participe la Zilele Zentiva – programe de invatare special concepute de echipa de proiect. Incepand din 21 octombrie, 12 studenti selectati in urma evaluarilor vor putea sa lucreze pana pe 15 decembrie in unul din departamentele de Productie, Productie mentenanta, Calitate, Business Support, Supply Chain sau Environment, Health and Safety. In 2012, sase dintre ei vor primi un contract determinat cu durata de un an si posibilitatea de a incepe o cariera in domeniul farmaceutic in cadrul companiei.

Citeste si:  Bani pentru mamici

„Am creat o echipa dedicata de proiect, alcatuita din 15 specialisti din departamente diferite si cu experienta bogata in coordonarea oamenilor. Colegii nostri si-au asumat cu foarte mare seriozitate rolul de dascali si au pregatit programe complexe de invatare, astfel incat participantii sa aiba de castigat cat mai multe cunostinte si abilitati. Ne dorim sa atragem in compania noastra tineri care sa aduca un suflu nou echipei, iar in anii urmatori sa legam parteneriate cu universitatile pentru ca acest program reprezinta tipul de educatie nonformala care ii pregateste si ii ajuta pe tineri sa isi clarifice optiunile pentru viitoarea cariera”, a completat Angela Posdarascu, Manager Resurse Umane si Servicii Zentiva.

Citeste si:  Jocurile video violente afecteaza negativ creierul adolescentilor

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.