Zero infectii noi cu HIV. Zero discriminare. Zero decese legate de SIDA

Please select a featured image for your post

Campania Zero infectii noi cu HIV. Zero discriminare. Zero decese legate de SIDA! se va desfasura pe parcursul lunilor decembrie si ianuarie in Bucuresi, Cluj, Constanta si Iasi dar si in cadrul unor unitati penitenciare precum: Penitenciarul Oradea, Gherla, Jilava, Giurgiu, Poarta Alba, derularea acestei campanii in mediul penitenciar derulandu-se cu sprijinul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, Directia Medicala.

Centrofarm continua seria campaniilor gratuite de verificare a starii de sanatate atat in randul populatiei generale cat si in ce priveste grupurile vulnerabile (cu precadere a consumatorilor de droguri, practicante ale sexului comercial, persoane adulte fara adapost), atragand de data aceasta atentia asupra riscului de infectare cu HIV asociate unor comportamente la risc precum consumul de droguri si practicare sexului comercial.

Citeste si:  Maladia Parkinson

Campania „Zero infectii noi cu HIV. Zero discriminare. Zero decese legate de SIDA!” se va desfasura pe parcursul lunilor decembrie si ianuarie in Bucuresi, Cluj, Constanta si Iasi dar si in cadrul unor unitati penitenciare precum: Penitenciarul Oradea, Gherla, Jilava, Giurgiu, Poarta Alba, derularea acestei campanii in mediul penitenciar derulandu-se cu sprijinul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, Directia Medicala.

Citeste si:  Diferente raceala si gripa

Centrofarm estimeaza ca mesajele campaniei vor ajunge la peste 3000 de beneficiari, atat prin discutiile cu specialistii din organizatii, cat si prin intermediul materialelor documentare puse la dispozitie in RHRN.

„Astazi, din nefericire, infectia cu HIV/SIDA reprezinta in continuare o amenintare globala si una dintre cauzele principale de mortalitate la nivel mondial, iar estimarile specialistilor pentru viitor sunt sumbre, in absenta unor masuri rapide, concretizate intr–un efort comun al sectorului public, privat si non-profit. Centrofarm se alatura acestor initiative active de informare, de educare si de prevenire a fenomenului HIV/SIDA in randul romanilor, ca parte importanta a promisiunii companiei: grija pentru sanatate, grija pentru frumusete. Ne dorim ca prin aceasta campanie sa atragem atentia si sa mobilizam un numar cat mai mare de persoane printr-un mesaj ferm si un apel la solidaritate, dincolo de granitele zilei de 1 decembrie (ziua mondiala HIV/SIDA)”, declara Dorin Catana, director general Centrofarm.

Citeste si:  Noi terapii pentru tratarea erectiilor dureroase

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.