„Cariere in alb” isi deschide portile la Bucuresti, din 4 iunie

Please select a featured image for your post

Caravana „Cariere in alb” ajunge in weekend-ul acesta la Bucuresti, pe data de 4 iunie, dupa ce a atras mii de vizitatori in Cluj Napoca si Timisoara in intervalul 28-31 mai.

Targul de cariere in domeniul medical si-a deschis portile pe data de 28 mai in Cluj Napoca. Inceputul celei de-a doua editii a targului a fost un real success , marturie fiind cei peste 2500 de vizitatori pe care evenimentul i-a avut pe durata a 4 zile. Atat Cluj Napoca, cat si Timisoara au fost gazdele celor peste 2500 de vizitatori, profesionisti ai domeniului medical interesati de locuri de munca. Studenti, medici, asistente medicale, fiziokinetoterapeuti au vizitat Targul in cautarea unor oportunitati de lucru atat in tara, dar mai ales in afara. Situatia economica incerta cu care Romania se confrunta face ca lucrul in afara tarii sa devina o optiune pentru cat mai multe persoane.

Citeste si:  Protejati-va ochii! Prea mult timp in fata computerului dauneaza!

Incepand de vineri, 4 iunie, organizatorii ii asteapta la Sala Palatului pe toti cei interesati de o cariera in domeniul medical, pe cei care vor sa ia pulsul pietei si pe cei ce vor sa fie la curent cu ultimele noutati din domeniu. Oferta este extrem de variata si poate satisface chiar si cele mai exigente cerinte, dupa cum declara si organizatorii: „Ne adresam tuturor profesionistilor din acest domeniu si prin intermediul acestui eveniment dorim sa prezentam oportunitati si alternative reale de lucru, atat in tara cat si in afara acesteia. Paleta de oferte este extrem de variat si completa, si suntem convinsi ca vom satisface o multime de cereri.”

Citeste si:  Agresivitatea copilului

La targ vor fi prezentate si oportunitati pentru dezvoltarea personala si profesionala, precum traininguri, stagii de pregatire, internshipuri, schimburi studentesti, workshopuri sau conferinte.

Pe 4 iunie, incepand cu ora 15:00 va avea loc „Info Session” celor de la Medecins Sans Frontieres, care participa pentru prima data la un eveniment de acest gen organizat in tara noastra. Medecins Sans Frontieres sau Doctori fara Frontiere, este o organizatie umanitara internationala de renume, ce activeaza in peste 60 de tari si ofera asistenta persoanelor amenintate de violenta, neglijenta sau catastrofe.

Citeste si:  Un animalut de casa ne ajuta sa trecem mai bine de stresul cotidian

Apoi, de la ora 16:00 toti cei interesati de dezvoltarea personala si leadership, sunt invitati de compania GlaxoSmithKline(GSK) sa ia parte la conferinta „Excelenta in leadership”. Incepand din acest an, cei de la GSK lanseaza 2 programe de dezvoltare a capacitatilor de leadership prin construirea de planuri diferentiate de dezvoltare, bazate pe potential, ambitie si performanta.

Targul este deschis publicului in zilele de 4 si 5 iunie, intre orele 10:00 si 18:00.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.