„Exfolierea si hidratarea sunt esentiale pentru ingrijirea pielii toamna…”

La un an de la intrarea pe piata, marca autohtona Soap Mill, are o frumoasa poveste de spus: produsele cosmetice 100% naturale capata din ce in ce mai mult teren, pentru ca oamenii remarca beneficii reale. Un interviu aniversar cu Silvia Chindea, director executiv Soap Mill, despre ingrijirea pielii pe timpul toamnei, cele mai indragite sortimente de produse naturale si ce mai pregateste Soap Mill clientilor sai in viitorul apropiat.

MpT.ro: Anul trecut, pe 15 septembrie, Soap Mill intra pe piata romaneasca cu produse de ingrijire 100% naturale. Ce produse ne propuneati toamna trecuta si ce ne pregatiti pentru aceasta toamna?

S.C.: Anul trecut pe vremea aceasta, marca Soap Mill s- a lansat cu doua game de sapunuri naturale solide pentru piele uscata/par uscat, iar pe 15 octombrie am mai lansat alte doua game pentru piele grasa/par gras.

Dupa 4 luni de la lansarea pe piata romaneasca, am intrat in domeniul produselor cosmetice de ingrijire, cu un produs 3 in 1, sapun natural lichid/gel de dus/sampon, uleiuri de corp si de masaj, sare si spuma de baie.

Dupa alte 3 luni, la inceputul lunii mai, am lansat Soap Mill Cream, prima gama de creme 100% naturale de ingrijire, precum si o gama de exfoliante.

Pentru aceasta toamna avem produse noi, amintesc cateva dintre ele: un exfoliant anticelulitic pentru corp, un ulei de masaj pe baza de ceara de jojoba, sapunuri naturale solide cu forme heraldice, creatie proprie, sampon-balsam si accesorii pentru baie, de asemenea creatie proprie. Speram ca pana la sfarsitul anului sa va surprindem cu alte doua game originale de sapunuri naturale solide si cu o gama de produse care va fi de ajutor in viata de zi cu zi. Prefer ca deocamdata sa nu vorbesc mai multe despre ele, dar veti afla cat de curand despre ce este vorba.

Citeste si:  Durerile de gat – mai frecvente vara decat in anotimpul rece

MpT.ro: Este ingrijirea si curatarea pielii diferita toamna, fata de celelalte anotimpuri? Ce provocari ne aduce acest sezon si care sunt cele mai benefice ingrediente naturale acum?

S.C.: Fiecare anotimp are particularitatile lui, iar ingrijirea pielii trebuie sa tina cont de vremea de afara, ma refer in mod special la temperatura si precipitatii, dar si de schimbarile hormonale sezoniere.

Toamna vine dupa cel mai cald anotimp dintr-un an, cu cel putin trei luni in care pielea a fost expusa in mod constant la soare si au fost efectuate cure marine. In opinia noastra, este absolut necesar un exfoliant pentru picioare, in mod deosebit pentru persoanele care au avut un concediu animat, in care au vizitat multe locuri, precum si un exfoliant pentru corp, pentru a elimina surplusul de piele afectata de soare. Nu trebuie sa uitam ca schimbarile hormonale proprii toamnei ne afecteaza corpul la fel de mult ca primavara, de aceea un exfoliant anticelulitic este mai mult decat potrivit.

Umezeala din aer si precipitatiile ne afecteaza si parul, deja greu incercat in zilele insorite, de aceea recomandam si un sampon-balsam 100% natural.

MpT.ro: Ce masuri ar trebui sa luam pentru a ne pregati pielea pentru sezonul rece?

S.C.: Hidratarea este cuvantul de ordine, la fel ca in oricare alt anotimp, iar daca vom avea o piele curata, fara impuritati si straturi arse de soare, atunci terenul pentru iarna este pregatit. Pielea va putea absorbi doar cantitatea de ulei de corp sau de crema naturala care ii este absolut necesara si nu se vor pierde cantitati pretioase; adica nu vor fi folosite produse in exces.

Citeste si:  Diabetul afecteaza viata sexuala

MpT.ro: In urma cu un an va propuneati sa educati publicul cu privire la folosirea produselor de ingrijire 100% naturale. Sunt romanii mai atenti la ce produse folosesc? Inteleg efectele benefice ale ingredientelor naturale?

S.C.: Inainte de lansare ne-am propus acest lucru si pe tot parcursul acestui an am depus toate eforturile pentru ca publicul larg sa constientizeze importanta unor produse de ingrijire 100% naturale. Am avut campanii ample, am sponsorizat evenimente pentru adolescenti si studenti, am informat corect pe blog despre efectele negative ale mai multor chimicale, cum ar fi cele de sezon, prezente in cremele cu factor de protectie solara.

Noi credem ca am si reusit, datorita faptului ca numarul clientilor nostri s-a multiplicat de aproximativ opt ori, comparand perioada septembrie-decembrie 2009 cu perioada ianuarie-iunie 2010. Clientii au fost convinsi intai de efectele benefice ale ingredientelor naturale si apoi au devenit fideli prin prisma faptului ca produsele cosmetice naturale Soap Mill sunt cu adevarat foarte bune.

MpT.ro: Cine ati putea spune ca sunt cei mai fideli cumparatori de produse naturale de ingrijire: femeile, barbatii, mamicile, adolescentii etc.?

S.C.: In primul rand femeile, dar ne-au surprins in mod placut si barbati care au devenit clienti fideli, apoi femeile-mamici si studentii. Deocamdata, poate si datorita faptului ca adolescentii nostri nu au job-uri part-time ca in strainatate, nu am avut comenzi din partea acestora. Cel mai tanar client al nostru avea anul trecut 20 ani. Iar cel mai in varsta are 68 ani si a realizat comanda telefonic, deoarece nu are adresa de e-mail.

Citeste si:  Ce ingrediente alegem pentru ingrijirea naturala a pielii bebelusului?

MpT.ro: Primiti foarte des mesaje de la cumparatori. Ce beneficii ale produselor de ingrijre naturale, in general, si ale produselor Soap Mill, in special, va indica acestia cel mai adesea?

S.C.: Am primit peste 200 mesaje din partea clientilor Soap Mill, iar cei mai multi au fost uimiti de perioada indelungata de folosire a produselor noastre, de mirosurile placute si combinatiile inedite de uleiuri esentiale, dar si de actiunile terapeutice ale untului de shea organic, brut, neprocesat, de exemplu.

MpT.ro: Am facut pana acum referire la experienta acumulata in acest prim an, dar ce pregateste Soap Mill clientilor sai in viitorul apropiat?

S.C.: Dupa cum am spus si la inceputul interviului, noi evoluam permanent, crestem numarul produselor cosmetice naturale din oferta, inovam constant si realizam ceea ce nicio alta companie nu are capacitatea sa o faca. Cum spune o vorba din popor, am crescut intr-un an cat altii in zece. Si nu ne oprim aici.

MpT.ro: In final, am aprecia daca ati transmite un mesaj cititorilor nostri: ce se poarta toamna aceasta in materie de „ingrijire 100% naturala”?

S.C.: In toamna aceasta, si nu numai, se poarta produsele cosmetice naturale Soap Mill. Iar pentru cititorii MedicpentruTine.ro pregatim un concurs cu premii. De asemenea, pe www.soapmill.ro si pe blog.soapmill.ro pot afla informatii despre cadourile, reducerile si premiile substantiale oferite de catre Echipa Soap Mill pentru toti clientii, pe parcursul lunii septembrie, luna in care sarbatorim implinirea unui an de activitate pe piata din Romania.

*Drepturile asupra fotografiile apartin in exclusivitate


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.