„Intalnirile SaFrIna” la Sibiu pe 8 mai!

Please select a featured image for your post

Sibiul va gazdui pe data de 8 mai al treilea eveniment din seria de manifestari „Intalnirile SaFrIna”, seminarii interactive dedicate publicului larg, pe teme de sanatate si frumusete. Celelalte doua editii s-au desfasurat la Constanta si Cluj.

Evenimentul isi propune sa raspunda intrebarilor a peste 150 de persoane din Sibiu, promovand informarea medicala a acestora in cadrul unor sesiuni interactive, astfel incat publicul va putea adresa intrebari lectorilor, afland pe loc raspunsuri la subiectele care preocupa orice persoana interesata de sanatate si frumusete.

Compania Houston NPA a initiat aceasta serie de evenimente denumite „Intalnirile SaFrIna” (Sanatate, Frumusete, Interactivitate) pentru a facilita publicului intelegerea temelor medicale de actualitate si pentru a promova informarea directa de la persoane competente.

Citeste si:  Rasul este sanatos

Pentru ca „Intalnirile SaFrIna” ofera cadrul ideal de dialog intre medici si pacienti, evenimentul va fi coordonat din punct de vedere stiintific de dr. Loredana Piloff, medic primar de medicina familiei si presedinte Asociatia Medicilor de Familie Sibiu. Alti medici care vor sustine prezentari interactive pentru public sunt: dr. Liana Chicea – medic specialist medicina interna si reumatologie, dr. Emil Bacila – cardiolog, dr. Olimpiu Murean – ginecolog, dr. Sanda Tatu – medic de familie, dr Camelia Grigore – sef laborator.

Citeste si:  Cand sa-i vorbesti despre sex

Temele care vor fi dezbatute in cadrul editiei din Sibiu sunt: valoarea terapeutica a alimentelor, terapia durerii, hepatitele, semne si simptome care sugereaza bolile inimii, analizele uzuale pe intelesul publicului larg, chirurgia estetica, afectiuni ginecologice frecvente, diabet si nutritie. De asemenea, evenimentul isi doreste sa faca cunoscute publicului sibian si cateva dintre asociatiile de pacienti din Romania.

„Pornind de la premisa ca necesarul de informatie de calitate, oferita de personal specializat si destinata publicului larg este in crestere, ne-am gandit sa realizam astfel de evenimente dedicate consumatorului final, prin care sa incurajam schimbul de informatii intre persoanele interesate de sanatate si specialistii din domeniile medical, beauty&lifestyle si sa facem cunoscute asociatiile de pacienti” a declarat dr. Maria Mihaela Szerac, CEO Houston NPA.

Citeste si:  Bebelusii nascuti acum in tarile dezvoltate pot trai 100 de ani

Organizatorii va asteapta sambata, 8 mai 2010, intre orele 10:00-14:00, la sediul mare al CEC Bank (Calea Dumbraveni, nr. 17, Sibiu). Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile. Pentru detalii si inscriere la eveniment: corina.stancu@houston.ro sau 021-317.09.43. Descarcati invitatia!

Evenimentul este organizat de Houston NPA. Parteneri media: Antena 1 Sibiu, Rondul de Sibiu, TV Sibiu, Stirisibiu.ro, Medicpentrutine.ro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.