„Intalnirile Safrina” ajung la Cluj-Napoca in luna ianuarie

Please select a featured image for your post

Compania Houston NPA organizeaza pe 30 ianuarie 2010 la Hotel Olimp din CLUJ al doilea eveniment din ciclul de manifestari „Intalnirile SaFrIna”, un seminar interactiv dedicat femeilor, pe teme de sanatate si frumusete. Prima editie a „Intalnirilor SaFrina” a fost organizata pe data de 6 septembrie 2009, la Constanta.

Evenimentul isi propune sa raspunda intrebarilor a peste 150 de femei din judetul Cluj, promovand informarea acestora in cadrul unor sesiuni interactive pe teme medicale si de infrumusetare.

Scopul evenimentului este sa apropie femeile de specialistii din domeniu, sa faciliteze intelegerea temelor de actualitate, sa invinga temerile oamenilor in ceea ce priveste vizita la medic si adresarea de intrebari, sa promoveze informarea directa de la persoane competente.

Citeste si:  Apneea obstructiva de somn dubleaza riscul de atac cerebral

Evenimentul de la Cluj va fi coordonat stiintific de catre prof. dr. farm. Marius Bojita, presedintele Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca si membru de onoare al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania.

„Unul dintre cele mai adanci secrete ale vietii este acela cand tot ceea ce conteaza sa faci, este ceea ce faci pentru altii”, a precizat prof. dr. farm. Bojita.

Citeste si:  Combaterea durerii cu electroterapie

La editia de la Cluj se vor aborda urmatoarele teme: chirurgia estetica, dereglarile hormonale si curele de slabire, diabetul si hepatita virala, rolul specialistilor in nutritie, arsurile gastrice, automedicatia. De asemenea, vom afla de la cateva din asociatiile de pacienti care este rolul acestor structuri in peisajul medical romanesc.

Printre lectorii care vor sustine prezentari interactive in cadrul evenimentului se numara: prof. dr. Marius Bojita, prof. dr. Nicolae Hancu, dr. Olivia Timnea, dr. Calin Moraru, conf. dr. Cristina Mogosan, prof. dr. Doina Miere, prof. dr. Lorena Filip, asist. univ. dr. Adrian Catinean, dnd. farm. Dana Primejdie, kinetoterapeut Adina Muntean. Asociatiile de pacienti vor fi reprezentate de dna. Maria Angela Mesaros, presedinte al Federatiei Diabeticilor din Romania si al Fundatiei Speranta Diabeticilor Turda si de dna. Camelia Vlad, din partea Asociatiei Pacientilor cu Afectiuni Hepatice din Romania.

Citeste si:  Grasimile, interzise pentru cei raciti

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.