„Mananc, vorbesc si zambesc cu incredere!”, prima campanie educationala pentru purtatorii de proteze dentare

Please select a featured image for your post

Campania Educationala Corega „Mananc, vorbesc si zambesc cu incredere!” se va desfasura in perioada 1 iulie – 31 august si are ca scop educarea purtatorilor de proteze dentare cu privire la regulile de baza pentru asigurarea unei igiene orale adecvate. Campania consta in oferirea unui control stomatologic gratuit al protezei dentare, precum si in oferirea de materiale educationale.

Citeste si:  Efectele nocive ale fumatului asupra arterelor, mai mari la femei decat la barbati

„In Romania, exista milioane de persoane care poarta proteze dentare. Este foarte important ca purtatorii de proteze dentare sa-si asigure o igiena orala zilnica adecvata si sa constientizeze importanta controlului periodic al protezei dentare la medicul dentist. De aceea, am demarat aceasta campanie, cu sprijinul a peste 650 de cabinete stomatologice de pe intreg teritoriul Romaniei inscrise in campanie pana in acest moment”, a declarat Adrian Samson , General Manager GlaxoSmithKline Consumer Healthcare.

Citeste si:  Tehnici de reevaluare functionala la Iasi

Purtatorii de proteze dentare din toata tara pot beneficia de aceasta campanie printr-un simplu apel la Call-Center-ul Corega: 0800 860 860, de unde vor putea obtine informatii necesare pentru programarea la un control stomatologic gratuit al protezei dentare in unul dintre cabinetele stomatologice partenere.

„Multumim tuturor medicilor care au acceptat sa se implice in campanie – rolul acestora in educarea purtatorilor de proteze dentare cu privire la asigurarea unei igiene orale adecvate este foarte important”, a mai declarat Adrian Samson , General Manager GlaxoSmithKline Consumer Healthcare.

Citeste si:  Adolescentii care beau alcool si fumeaza pot sa-si piarda memoria

Descarcati gratuit Ghidul Purtatorilor de Proteze Dentare!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.