„Reinvata sa gatesti” – la toate chioscurile de presa, in luna iunie

Please select a featured image for your post

Editata intr-un format mai mic, usor de manuit si facil rasfoirilor dese, cartea „Reinvata sa gatesti. Carte de bucate sanatoase” este disponibila timp de o luna, in perioada 1 iunie – 1 iulie 2012, la toate chioscurile de presa, impreuna cu suplimentul Libertatea pentru femei – Retete, la un pret incredibil: doar 11,99 lei!

Citeste si:  Lucruri la care sa renunti inainte de sarcina

„Nu faceti exces de mancaruri precum sarmalutele, friptura de porc, ciorbita sau tocanita”, spun nutritionistii iar si iar, insa cu totii stim ca romanii sunt mancaciosi si nu acorda atentie restrictiilor alimentare impuse de medici.

„Acesta este motivul pentru care am scris aceasta carte: am inlocuit restrictiile cu sfaturi, am comentat retetele traditionale (care abunda in asocieri nepotrivite si ingrediente preparate incorect) si le-am transformat in alternative sanatoase!”, a explicat prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi.

Citeste si:  Parintii de adolescenti nu cred ca acestia sunt interesati de sex

Cu ajutorul cartii „Reinvata sa gatesti. Carte de bucate sanatoase”, disponibila in format nou, aflam ce greseli facem atunci cand gatim traditional si cum putem remedia aceste erori astfel incat sa ne bucuram de o mancare nu doar gustoasa, ci si sanatoasa si hranitoare.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.