Acupunctura joaca un rol crucial in fertilizarea in vitro

S-a dovedit de-a lungul timpului ca acupunctura este una dintre cele mai eficiente metode de prevenire, tratare si vindecare a bolilor.
S-a dovedit de-a lungul timpului ca acupunctura este una dintre cele mai eficiente metode de prevenire, tratare si vindecare a bolilor.
Acupunctura este o metoda veche de 5000 de ani. Aceasta a fost nascuta si adoptata pentru prima data in China. Aceasta metoda a cunoscut o raspandire uluitoare in toata tara.
Daca esti o femeie si iei deja in considerare varianta fertilizarii in vitro pentru a concepe unc opil, atunci trebuie sa fii constienta de faptul ca trebuie sa apelezi la acupunctura, de asemenea, daca vrei sa iti cresti sansele de a ramane insarcinata. Potrivit unei investigatii recente, aceasta practica este extrem de folositoare. Prin urmare, de ce sa nu incerci?
Studiul a fost facut de catre o echipa de cercetatori la Universitatea Maryland School si rezultatele au fost publicate in British Medical Journal.
Intr-un mod sau altul, acupunctura poate reprezenta o alternativa de a ramane insarcinata atunci cand este combinata cu fertilizarea in vitro si asta aduce mari sperante femeilor din intreaga lume care au probleme in conceperea unui copil. Si de ce sa nu incerce acupunctura atata timp cat poate duce la un real succes?
Speram ca acest articol va fi de folos femeilor care vor sa ramana insarcinate. Acupunctura creste sansele de a ramane insarcinate. Nu putem spune ca acupunctura este eficienta ea singura. Femeile care isi doresc copii trebuie sa fie incurajate si sa incerce orice metode posibile, daca intr-adevar isi doresc asta.

Citeste si:  Culoare pentru sanatate

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.