Aer sanatos pentru copilul tau

De ce conteaza calitatea aerului
Toata lumea vrea ca incaperea in care copilul lor sta sa arate minunat. Dar unele dintre cele mai importante decizii pe care poti sa le faci despre aceste lucruri implica ceva ce nici nu vezi: aerul.
Toxinele au un efect mare asupra bebelusilor decat asupra adultilor, asa ca este foarte importanta calitatea aerului mai ales in primul an de viata. Asa ca ce poti face pentru a promova o calitate mai buna a aerului, in afara de deschiderea geamului?
Iata cateva sfaturi pentru a te asigura ca bebelusul tau respira aer proaspat si sanatos.
Vopsele nontoxice
Vopselurile poti uneori compuse din substante organice volatile. Dar din fericire, exista si vopseluri care sunt bazate pe apa si evita chimicalele.
Purificator de aer
Chiar daca folosesti vopseluri sigure, exista o multitudine de alergeni si alte toxine libere in aer. Folosind un filtru purificator, acestea vor disparea.
Produsele de curatare non-toxice
O casa curata are nevoie si de solutii de curatare, nu-i asa? Ei bine, pentru siguranta copilului este bine sa folosim produse de curatare non-toxice.
Termemotru de camera
Calitatea aerului inseamna mai mult decat ceea ce pluteste in aer, temperatura aerului este de asemenea esentiala pentru buna-starea copilului.
Acestea ar fi principalele lucruri pe care le puteti face pentru a-i asigura copilului vostru un aer proaspat si curat in fiecare zi. Nu uitati, ca numai asa puteti sa-l ajutati sa creasca mare si sanatos.

Citeste si:  Daltonismul poate fi vindecat

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.