Arborele de ceai verde

Arborele de ceai verde este bun la toate: micoze, rani, matreata…
Uleiul esential extras din Tea Tree-arborele de ceai verde-trateaza micozele pielii si ale unghiilor, aftele si „piciorul atlet” (fisurile si crapaturile ce apar, intre degetele picioarelor, din cauza transpiratiei).

Exploratorul englez James Cook a „descoperit” in 1770, virtutile plantei, observand cum vindeca aborigenii (bastinasii din Australia) cu ajutorul ei, diverse infectii.
Uleiul din Tea Tree este cel mai bun remediu antibacterian si antifungic: bazazea-te pe el cand ai de tratat abcese, herpes, veruci, taieturi, furunculi si zgarieturi provocate de animale. Are si o puternica actiune antimicotica si antiparazitara. Si ce crezi ca mai face? Combate matreata, acneea si vindeca intepaturile de insecte.
Cremele si lotiunile din comert sunt astfel preparate incat nu produc intoleranta. Daca, insa, vrei sa iti prepari acasa leacul, amesteca o picatura de ulei esential cu 10 picaturi de ulei de migdale. Aplica pe zona afectata de 2-3 ori/zi timp de 15-20 de zile. Pentru micozele unghiilor -o picatura de ulei esential de Tea Tree direct pe micoza, de doua ori. zi timp de o luna.

Citeste si:  Simptomele intolerantei la lactoza

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.