Aromaterapie pentru o stare generala buna

Pentru a ne imbunatati imaginea de sine, trebuie sa ne gasim echilibrul si fericirea in tot ceea ce facem. Cel mai important lucru este sa ne gasim echilibrul pe plan emotional. Trebuie sa invatam sa ne acceptam asa cum suntem pentru ca totul sa mearga bine in relatiile cu ceilalti, in plan spiritual si profesional. In timp ce unii pretind ca sunt stapani pe ei, uneori se strecoara sentimente de nesiguranta.

Increderea in propria persoana este un subiect subtil dar profund, deoarece lipsa acesteia poate duce la formarea unor sentimente de dependenta, de subapreciere, etc. Ne afecteaza viata in plan personal si profesional.

Citeste si:  Este profitabil sa ai card de fidelitate? Potrivit Help Het, clientilor le-au revenit 800.000 euro in semestrul I din 2010

Echilibrul emotional ne ajuta sa traim o viata normala, fara sa depindem de altii. Nu avem nevoie de acordul celorlalti.

Suntem mult mai dispusi sa riscam atunci cand suntem siguri pe noi si pe capacitatea noastra de a ne atinge scopurile in toate planurile.

Exista multe metode de a ne intari increderea in propriile puteri. Vorbiti cu prietenii despre sentimentele voatre. Un psiholog va poate ajuta sa descoperiti originile nesigurantei voastre. Deasemenea, a aparut un numar impresionant de carti despre imbunatatirea imaginii de sine. Este important sa va resfatati cu un masaj si aromaterapie, care sa va faca sa va simtiti mai bine .

Urmatorul amestec de arome va poate ajuta in lupta cu nesigurantele voastre. Va vor ajuta sa dobanditi un sentiment de liniste sufleteasca si detasare, facandu-va sa va simtiti in siguranta.

Citeste si:  Slabeste in mod sanatos, fara a urma o dieta restrictiva!

Pregatiti amestecurile, turnand ulei volatil intr-o sticla de 10 ml si apoi adaugati untdelemn pana se umple sticla. Recomandate sunt uleiurile de migdale, santal.

Pentru liniste interioara si echilibru

Acest amestec va va ajuta sa intelegeti mai bine nevoile voastre, sa dobanditi echilibrul necesar pentru a va imbunatati imaginea de sine.

7 picaturi de ulei de santal

3 picaturi de ulei de ienupar

3 picaturi de ulei de chiparos

3 picaturi de ulei de cedru

Masati plexul solar si al treilea ochi (fruntea). Turnati o treime din amestec in apa din cada in care stati 15 minute. Turnati cateva picaturi in palmele voatre si inhalati adanc.

Citeste si:  Bauturile sportive... Ajuta sau nu?

Pentru siguranta emotionala

Acest amestec va va ajuta sa va indepartati de sentimente negative, cum sunt instabilitatea, dependenta si va ajuta sa deveniti independent si sa aveti incredere in puterile voastre.

5 picaturi de ulei de santal

4 picaturi de ulei de St. John

2 picaturi de ulei de trandafir

Masati plexul solar, zona inimii, al treilea ochi. Turnati o treime din amestec in apa calda, in care stai 15 minute si cateva picaturi in palme si inhalati adanc.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.