Calcivid Citrat, un complex de calciu care nu afectează funcționarea normală a rinichilor

Știați că cel mai răspândit mineral din organism este calciul? Prezent în oase și dinți în proporție de 99% , calciul are un rol esențial în buna funcționare a inimii, coagularea sângelui, contracțiile musculare. Carența de calciu poate provoca dezechilibre grave.
Béres, lider în categoria de suplimente nutritive pe piața din Ungaria, aduce în România CalciviD citrat – o formulă de calciu ce nu afectează funcționarea normală a rinichilor, nici chiar la administrarea pe termen lung.

Citeste si:  Nevazatorii pot avea acces la computer cu un nou software gratuit

CalciviD formula citrat este indicat tuturor persoanelor care necesită suplimentarea aportului de calciu, chiar și celor care prezintă contraindicații la administrarea sărurilor de calciu sau nu răspund la tratamentul cu alte formule de calciu.

Produs majoritar din substanțe naturale, CalciviD citrat poate fi luat pe stomacul gol, nu irită mucoasa gastrică și nu necesită prezența de acid clorhidric.

Citeste si:  Dieta premaritala

Resorbindu-se rapid în cantitate suficientă, CalciviD citrat aduce doza de calciu necesară sănătații și rezistenței oaselor, dar cu un rol important și în circulația sîngelui și în funcționarea normală a inimii.
La asimilarea eficientă contribuie și conținutul de vitamina D din combinația optimă indispensabilă a formulei CalciviD citrat: 300 mg calciu citrat – legături organice și 200 UI vitamina D3.

Citeste si:  Stimularea memoriei

Béres este un produs cu tradiție în Ungaria, fiind recunoscut pentru substanțele majoritar naturale folosite în producție. Compania este prezentă în țara de origine cu peste 50 de produse, fiind și liderul de piața în categoria de suplimente nutritive.

Obișnuiți-vă cu sănătatea!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.